Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DigitXT
üzenetére
Ja igen, azt kihagytam hogy teljesen feltöltve értettem.
Amúgy jók ezek a kis kugook ha foglalkozol vele, állítólag már kormány kotyogásra is van megoldás, de én már nem szánok rá időt, hogy van már rá vevőm. De végül is ha leszigeteled (plusz a rezgő dolgokat megcsinálod, aksi, vezérlő kibélelése), az említett kotyogást orvosolod, az első teleszkópot megcsinálod, ja és egy 15A vezérlőt keresel, vagy átírod ha át lehet, jó kis roller, csak ez mind idő...Bár jobb esetben 1x kell megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest