Új hozzászólás Aktív témák

• enginev3.0

félisten

válasz enginev3.0 #30879 üzenetére

Na kipróbáltuk a G5-öt

A kormány nekem nagyon keskeny, bár a G2-ről álltam át rögtön, és mondjuk azért általában egy férfi jóval vállasabb mint egy nő, szóval nőknek szerintem ez nem gond. A képen látszik is hogy neki kb pont váll szélesség

A sebességadagolás sajnos nem igazán opció, az első egyharmadon szinte semmit nem csinál a gáz, utána pedig elindul, és bár nem úgy gyorsul hogy hanyattesel, de a G2 az szinte minden centin ahogy nyomod a gombot máshogy gyorsul.
    Mondjuk csak max fokozaton mentem vele, lehet hogy kisebb fokozaton barátságosabb, ezt nem próbáltam ki.

40ig simán felmegy, utána vissza lassul 37-38ra, bár gps-szel nem mértem le, de a g2 se hazudott ilyen tekintetben, és tudtunk egymással haladni.

Míg a G2 azért jobban megérzi az útviszonyokat, a G5 abszolút nem jár oldalra és nem érzed hogy kiszedné a kezedből a kormányt, a jóval szélesebb kerekek miatt, ez elég jó biztonságérzetet ad rajta, kb mintha valami gördeszkán állnál, csak kormánnyal.

A rugózása túl kemény, egy széles fekvőrendőrt még megeszik, de kisebb kátyúkat, annyira nem, offroadra biztos nem mennék vele (mondjuk én oda egyik rollerrel se)

A G2 mellett nagyon alacsonynak néz ki, de ha rajta állsz akkor ez nem zavaró, nekem 180cm-vel nem volt gond a kormány magasság

Lehetne zselés gumija, hogy ne kelljen annyira figyelni a keréknyomást, de ez a gyártó annyira nem preferálja úgy látszik.

u.i.: Mi továbbra is szerencsések vagyunk, kisvárosban, remek bicikli utakkal, vagy ha azokat el akarjuk kerülni akkor vannak olyan autó utak ahol alig jár autó vagy bárki más is, szóval simán elsliccanunk bárhol a város bármelyik pontjára. Emelkedők nincsenek, kátyúk kerülhetőek, én speciel földúton lakok, de azon is simán el lehet menni vele azon a párszáz méteren. Ilyen helyre tudom ajánlani, és ha kijön belőle egy jó 40-50km hatótáv, akkor nőknek tényleg szuper.
    Viszont pesten ahol mindent és mindenkit kerülgetni kell, már nem biztos hogy választanám, a gázadagolása miatt, az egy kicsit bátortalanná tenne nagy tömegben.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés