- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hieronymus: Az egyik reggel nem indult az autóm, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #30879 üzenetére
Na kipróbáltuk a G5-öt
A kormány nekem nagyon keskeny, bár a G2-ről álltam át rögtön, és mondjuk azért általában egy férfi jóval vállasabb mint egy nő, szóval nőknek szerintem ez nem gond. A képen látszik is hogy neki kb pont váll szélesség
A sebességadagolás sajnos nem igazán opció, az első egyharmadon szinte semmit nem csinál a gáz, utána pedig elindul, és bár nem úgy gyorsul hogy hanyattesel, de a G2 az szinte minden centin ahogy nyomod a gombot máshogy gyorsul.
Mondjuk csak max fokozaton mentem vele, lehet hogy kisebb fokozaton barátságosabb, ezt nem próbáltam ki.40ig simán felmegy, utána vissza lassul 37-38ra, bár gps-szel nem mértem le, de a g2 se hazudott ilyen tekintetben, és tudtunk egymással haladni.
Míg a G2 azért jobban megérzi az útviszonyokat, a G5 abszolút nem jár oldalra és nem érzed hogy kiszedné a kezedből a kormányt, a jóval szélesebb kerekek miatt, ez elég jó biztonságérzetet ad rajta, kb mintha valami gördeszkán állnál, csak kormánnyal.
A rugózása túl kemény, egy széles fekvőrendőrt még megeszik, de kisebb kátyúkat, annyira nem, offroadra biztos nem mennék vele (mondjuk én oda egyik rollerrel se)
A G2 mellett nagyon alacsonynak néz ki, de ha rajta állsz akkor ez nem zavaró, nekem 180cm-vel nem volt gond a kormány magasság
Lehetne zselés gumija, hogy ne kelljen annyira figyelni a keréknyomást, de ez a gyártó annyira nem preferálja úgy látszik.
u.i.: Mi továbbra is szerencsések vagyunk, kisvárosban, remek bicikli utakkal, vagy ha azokat el akarjuk kerülni akkor vannak olyan autó utak ahol alig jár autó vagy bárki más is, szóval simán elsliccanunk bárhol a város bármelyik pontjára. Emelkedők nincsenek, kátyúk kerülhetőek, én speciel földúton lakok, de azon is simán el lehet menni vele azon a párszáz méteren. Ilyen helyre tudom ajánlani, és ha kijön belőle egy jó 40-50km hatótáv, akkor nőknek tényleg szuper.
Viszont pesten ahol mindent és mindenkit kerülgetni kell, már nem biztos hogy választanám, a gázadagolása miatt, az egy kicsit bátortalanná tenne nagy tömegben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- PlayStation 5
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest