- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M. Zoltán
csendes tag
Néhány tapasztalat másfél év rollerozás után.
Rugózatlan Spartan 205-ös kerekűvel kezdtem, használt volt és néhány hónap után felhasadt a talplemez. Arra jó volt, megszerettem a közlekedés eme formáját. Utána vettem egy Oxelo Town 7XL elől-hátul rugózó változatot, amivel városi közlekedésben mindenhol kényelmesen tudok haladni. Az agglomerációból járok be Budapestre vonattal dolgozni, a BKV-t pótolom a rollerrel. Reggel 2 km az állomástól a munkahelyemig, délután meg rendszerint bemegyek a Nyugatiba, ez még 6 km. A napi nyolc otthon kiegészül oda.vissza 3 km-rel, ha nem kocsival megyek ki az állomásra a család miatt. Eddig egy napot hagytam ki a nagy hó miatt, a jegesre taposott havon már nem volt élvezet. Mivel a rugózatlant és a duplarugóst is próbáltam, higgyétek el nekem, a rugós jobb, ha teheted ezt válaszd. A rugózatlannal kerülni kellett a díszburkolatot, a egyszerűbb aszfalthibák is nagyot ütöttek a csontvázamon, ami így 50 felett már nem annyira rugalmas. A rugózóval simán végigszáguldok a díszburkolaton és nem okoz problémát.
Többen kérdeztétek a sebességet. Stadionok- Nyugati a Kerepesin a Blaháig, onnan kőrúton 25-30 perc, forgalom és tempó függvényében. Havonta van egy kőröm Stadionok-Gazdagrét-Nyugati, ez 19,6 km, másfél óra alatt hozható.
Világítás, csengő onnan, ahol a rollert is árulják. Tölthető ledes kerékpárlámpa, az első a kormányon, olyan elkeskenyedő forma, a hátsó a sárvédőn, olyan kicsit hordó formájú, mindkettő gumírozott. Nem rázódik le és nem akadályozza az összecsukást. Én csengőt is tettem rá, szintén a kormányon, csak a másik kéznél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honor Magic V2 - origami
- Sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Zoom drón, gyári dobozában, 4 db aksival és táskával eladó
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged