Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
aDic
tag
Én is nézegettem, de még hezitálok, mert ha beviszik a lakásba, vagy leteszik egy pincébe pár napra, akkor a GPS nem sokat ér. Persze ha a roller akksira van kötve, akkor már jó lehet.
Olvastam, hogy az Apple-s AirTag-el már több rollert, bicajt megtaláltak. pl. itt van egy magyar tegnapról: [link]
Akinek Apple cuccai vannak, megérheti elgondolkodni rajta.
Nekem Androidos telefonom van, ott az Apple-s cucc nem nagyon megy, de elvileg erre a rendszerre is jön egy ilyen gyártófüggetlen cucc, azaz minden Androidon menni fog: https://androidportal.hu/2023-06-01/bemutatkoztak-az-androidos-okoszisztema-elso-airtag-rivalisai/
Samsung-nak, ill. 1-2 gyártónak van saját ilyen cucca, de pl. a Samsung SmartTag csak Samsung telefonokkal működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Apple iPhone 17 - alap
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Élőszereplős előzetesen a The Outer Worlds 2
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő