Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wonka

csendes tag

válasz aDic #22904 üzenetére

Autonomiában az akksis is bírja 150 órát, csak abban a lustaságot látom, hogy egy idő után nem fogom már feltölteni.
    Én is nézegettem, de még hezitálok, mert ha beviszik a lakásba, vagy leteszik egy pincébe pár napra, akkor a GPS nem sokat ér.
    De amíg eléri a pincét te folyamatosan kapod a jelet, ha úgy van beállítva (geo fence, vagy mozgás)
    Olvastam, hogy az Apple-s AirTag-el már több rollert, bicajt megtaláltak. pl. itt van egy magyar tegnapról: [link]
    Pont nekem is a video kapcsán jutott eszembe. Az Airtag et egy ismerősnek is hozzákötheted a telefonjához, de nekem ez azért sántít, mert ha az airtag 20 méteres közelébe nem kerül egy iphone vagy egy ipad, akkor nem fogod megtudni, hol is van, mert nem fog kommunikálni. Jobb a semminél és jó az 1 év akksi élettartam, az ára sem vészes, de gondolta ennyiért hátha van jobb megoldás.
    https://androidportal.hu/2023-06-01/bemutatkoztak-az-androidos-okoszisztema-elso-airtag-rivalisai/
    Köszönöm, erről nem is tudtam, főleg, hogy közben piacra is került és itthon is kapható
    De úgy tűnik, hogy ez csak bluetooth alapú :((

Új hozzászólás Aktív témák