- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- thesound: Segítőkészség
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CartmanLand0
senior tag
Sziasztok!
Csatlakozok a csopihoz a képen látható szerkentyűvel
Hirtelen ötlet volt
Tapasztalataim viszont pozitívak, megy mint a golyó. Jelenleg 109kg vagyok, és ez a csoda lazán felvitt a környékemen lévő legdurvább emelkedőkön, sik terepen meg simán lehagytam az 50el közlekedő autót, szóval fülig ért a szám. A durva, hogy a fejem hátra bicsaklik, amikor hirtelen megindulok. Elöl hátul tárcsafék, láncos, 1600wattos. kijelző sajnos nincs, azthiányoltam, az viszont nagyon tetszik, hogy gázkaros, ellentétben az eddig próbált darabokkal. Ami durva, hogy kb 55Kg, én pedig első emeleten lakom.
Szerencsére jó kondiban vagyok, és tudom cipelni, de azért érezni, hogy súlyos darab.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- Wanbo X5 Pro (2025) projektor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Hirtelen ötlet volt
Tapasztalataim viszont pozitívak, megy mint a golyó. Jelenleg 109kg vagyok, és ez a csoda lazán felvitt a környékemen lévő legdurvább emelkedőkön, sik terepen meg simán lehagytam az 50el közlekedő autót, szóval fülig ért a szám. A durva, hogy a fejem hátra bicsaklik, amikor hirtelen megindulok. Elöl hátul tárcsafék, láncos, 1600wattos. kijelző sajnos nincs, azthiányoltam, az viszont nagyon tetszik, hogy gázkaros, ellentétben az eddig próbált darabokkal. Ami durva, hogy kb 55Kg, én pedig első emeleten lakom.