- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alwares
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #2077 üzenetére
Ez egy nagyon fasza cucc lesz, imádnám, ha nem a második emeleten laknék : D
Én most már hónapok óta cseszekedek rajta melyik roller legyen, az M365, Kugoo vonalat elengedtem, inkább legyen kicsit nehezebb, de legyen benne felfüggesztés meg ne essen szét alattam, az se baj ha szépen gyorsul és jó a fékje. Ha az árakat nem nézzük akkor is kevés ilyet találtam, arról nem is beszélve, hogy mik kaphatók Európában, bármelyik boltban. Egyelőre a Zero 8-9-el meg a Speedway Mini 4 Pro-val szemezek. A Zero 8-at holnap venném ha lehetne kapni, de eu-ban, ha normális aksival venné az ember akkor már az eredeti 150k-s ár a 300-hoz közelít, így meg lehet jobb deal a Speedway 4. Lassan el kell döntenem, mert az új munkahelyemre két naponta megyek Lime-al és elmondhatatlanul kellemesebb (és gyorsabb, ma reggel 18 perc alatt benn voltam 40 helyett) így mint tömegközlekedéssel; nem akarok ilyen összegben impulzusvásárló lenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akkuval
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- DJI Mini 3 RC drón szett - 2 akksi, Care Refresh, táska
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest