- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello topik!
Ma mentem egy teszt kört bár normafára is felakartam volna vinni, de nincs fogaskerekű anélkül meg kevés lenne a 16AH egy oda-vissza úthoz szerintem.
Persze a kugli az nem mutat pontos adatot szerinte Pestre is elmentem az országházat megnézni
Meg a 35km is kevés nem tudom, hogy számolta ki mert kb 40km lehetett az út oda-vissza mert nem légvonalban közlekedtem volt fel és le is út rendesen.
+Majd pontosítani kell a kerék méretét is mert nem 10" hanem 9.7" kb 24.6cm.
Olyan vegyes tüzelésen mentem 90% csak 2-es fokozaton max 33km/h ritkán bírtam vele maxon húzatni 3-as fokozatban kb 44Km/h-val, mert nincs kedvem az úton meghalni a sok kocsis barom miatt.
+Még üléssel is kicsit instabil a helyzet ilyen sebességgel.
(porsche az nem ismeri a 30-as táblát ahol elvileg bicikli út is van elhúz mellettem legalább 60-al de szerintem több volt az.)"A kerékpáros megengedett legnagyobb sebessége az alábbiak szerint változik:
50 km/h lakott területen kívül, ha bukósisakot visel a bringás;
40 km/h lakott területen kívül, ha nem vesz fel bukósisakot;
40 km/h lakott területen az úttesten;
30 km/h kerékpárúton;
20 km/h gyalogos-kerékpáros zónában;
10 km/h bárhol máshol, például járdán. Járdát viszont csak akkor közlekedhet kerékpáros, ha a mellette haladó út közlekedésre alkalmatlan (a zsúfolt, forgalmas út önmagában még nem számít közlekedésre alkalmatlannak)."
(Persze a kresz azt mondja közlekedj az úton hát inkább nem, de láttam az Erzsébet-hídnál ilyen bátor szervdonort is felment a hídra b+, de úgy hogy a záróvonalon bevágott a kocsi elé, mert épp eszébe jutott hova akar menni tiszta káosz van Budapesten.
Én is e-rollerezek már egy ideje, de csak a külvárosban és idáig nagyrészt járdán meg bicikli úton 25-el.
Kugoo S1 pro volt 3évig, de mostanában lettek ilyen nagy teljesítményű dögök a piacon jó áron idáig a kuboo mantis volt kocsi árban kb amiről hallottam.)( Kár nem vettem fel videóra mai napon volt minden ezért is írom már le valahol, mert lesz ezekből baj a törvény alkotóknak lépnie kell előbb utóbb.
Nyilván ezekkel az álló kb 50-el futkosó barmokkal lesz, majd a baj akik a járdán gyalogosokat veszélyeztetik.
+Láttam a Szabadsághídnál olyat is aki a piroson a villamos előtt száguldott el nem tud várni fajta emberek ugyan ezek kocsiban is megtalálható fajta.
Ők azok a fajták akiknek nincs veszély érzetük magukra de másokra se.
Ezek nem tartják be a biztonságos sebességet ugyan ezek a fajta emberek mennek járdán is most.
Amiből hatalmas nagy szívás lesz az egész rolleres közösségnek, ha bepipul a sok eset miatt a törvényalkotó. Ami viszont nem igazságos lesz mert a sok halálos balesetet a kocsikkal ilyen retardáltaknak köszönhetjük akinek az 50 nem létezik ő akkor is 60-al vagy többel megy de 100-al is száguldozik Budapesten. Ha kell a XIX. kerületi rendőr kapitányságnál is megteszik.)
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Mobilinternet
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Energiaital topic
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- További aktív témák...
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Avata 2 - Googles 3 - Fly More Combo - RC3 - ND Filter - Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest