Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BerserkGuts

addikt

Hello topik! :))

Ma mentem egy teszt kört bár normafára is felakartam volna vinni, de nincs fogaskerekű anélkül meg kevés lenne a 16AH egy oda-vissza úthoz szerintem.

Persze a kugli az nem mutat pontos adatot szerinte Pestre is elmentem az országházat megnézni :DDD
    Meg a 35km is kevés nem tudom, hogy számolta ki mert kb 40km lehetett az út oda-vissza mert nem légvonalban közlekedtem volt fel és le is út rendesen.
    +Majd pontosítani kell a kerék méretét is mert nem 10" hanem 9.7" kb 24.6cm.

Olyan vegyes tüzelésen mentem 90% csak 2-es fokozaton max 33km/h ritkán bírtam vele maxon húzatni 3-as fokozatban kb 44Km/h-val, mert nincs kedvem az úton meghalni a sok kocsis barom miatt.
    +Még üléssel is kicsit instabil a helyzet ilyen sebességgel.
    (porsche az nem ismeri a 30-as táblát ahol elvileg bicikli út is van elhúz mellettem legalább 60-al de szerintem több volt az.)

"A kerékpáros megengedett legnagyobb sebessége az alábbiak szerint változik:
    50 km/h lakott területen kívül, ha bukósisakot visel a bringás;
    40 km/h lakott területen kívül, ha nem vesz fel bukósisakot;
    40 km/h lakott területen az úttesten;
    30 km/h kerékpárúton;
    20 km/h gyalogos-kerékpáros zónában;
    10 km/h bárhol máshol, például járdán. Járdát viszont csak akkor közlekedhet kerékpáros, ha a mellette haladó út közlekedésre alkalmatlan (a zsúfolt, forgalmas út önmagában még nem számít közlekedésre alkalmatlannak)."

(Persze a kresz azt mondja közlekedj az úton hát inkább nem :( , de láttam az Erzsébet-hídnál ilyen bátor szervdonort is felment a hídra b+, de úgy hogy a záróvonalon bevágott a kocsi elé, mert épp eszébe jutott hova akar menni tiszta káosz van Budapesten. :Y

Én is e-rollerezek már egy ideje, de csak a külvárosban és idáig nagyrészt járdán meg bicikli úton 25-el.
    Kugoo S1 pro volt 3évig, de mostanában lettek ilyen nagy teljesítményű dögök a piacon jó áron idáig a kuboo mantis volt kocsi árban kb amiről hallottam.)

( Kár nem vettem fel videóra mai napon volt minden ezért is írom már le valahol, mert lesz ezekből baj a törvény alkotóknak lépnie kell előbb utóbb.
    Nyilván ezekkel az álló kb 50-el futkosó barmokkal lesz, majd a baj akik a járdán gyalogosokat veszélyeztetik.
    +Láttam a Szabadsághídnál olyat is aki a piroson a villamos előtt száguldott el nem tud várni fajta emberek ugyan ezek kocsiban is megtalálható fajta.
    Ők azok a fajták akiknek nincs veszély érzetük magukra de másokra se.
    Ezek nem tartják be a biztonságos sebességet ugyan ezek a fajta emberek mennek járdán is most.
    Amiből hatalmas nagy szívás lesz az egész rolleres közösségnek, ha bepipul a sok eset miatt a törvényalkotó. Ami viszont nem igazságos lesz mert a sok halálos balesetet a kocsikkal ilyen retardáltaknak köszönhetjük akinek az 50 nem létezik ő akkor is 60-al vagy többel megy de 100-al is száguldozik Budapesten. Ha kell a XIX. kerületi rendőr kapitányságnál is megteszik. :C )

Új hozzászólás Aktív témák