Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
¤Envy¤
aktív tag
A mai napon (vagyis 30 perce inkább már tegnap) eljutottam, és kipróbáltam a járgányokat.
Most még jobban össze vagyok zavarodva, mint előtte.
Fogalmam sincs melyiket kellene vennem. Azon a talajon mind jól megy, de vajon kint?- A TOWN 9 felé húz valamiért a szívem, de lehet csak azért, mert az ára talán garanciát jelent arra, hogy tényleg jó "masinát" kapok.
- tetszik a kinézete, az a része, ahova rálépünk (mondjuk ez a Town5 EF-nél is megvan, meg a 7-esnél is), ellenben a hajlított kormánya nem > viszont elég sokat ott voltunk, perceket szenteltem 1-1 példánynak, és azt vettem észre mikor lecseréltem egy egyenes kormányúra, hogy a hajlított kialakítás kényelmesebb, kímélőbb volt, akár tetszik, akár nem.
- viszont nincs szükségem a pár mp alatt levő összecsukásra ÉS a kézi fékezésre se...

- továbbra sem tudom, vajon a teleszkóp bennük mennyit számít valódi "terepen" pl. járda, aszfalt.
A benti talajon éreztem a kis rugózást, mikor használtam egy olyat, fogalmam sincs, mennyire hasznos funkció, pedig ugye 5ezer a különbség aközött meg az a nélküli town 7 ef között. Olvastam véleményeket, voltak akiknél pl. elkezdett nyikorogni ott a járgány.- A sima town 5 kicsit fapados hatást keltett, ami persze lehet teljesen alaptalan, és tökéletesen megfelelne az is

Szóval: eh.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- AMD FX
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

A benti talajon éreztem a kis rugózást, mikor használtam egy olyat, fogalmam sincs, mennyire hasznos funkció, pedig ugye 5ezer a különbség aközött meg az a nélküli town 7 ef között. Olvastam véleményeket, voltak akiknél pl. elkezdett nyikorogni ott a járgány.