Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #29039 üzenetére
nekem lesz majd csomagom a közeljövőben kinti kontaktomtól, írj messengeren, aztán megdumáljuk a dolgot
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
danielgalaxy
aktív tag
Hello! Csak rányomtak egy Original feliratot a soron következő batchekre, nem történt a lötyiben változás. A jó hír az, hogy azért a 2011-es változat is nagyon jó, szóval az Original is az. Mindkettőm volt, végül az Original feliratosat passzoltam tovább, de csak mert a másik már nem elérhető.
-
bbdzyx
senior tag
[link] redditen jött velem szembe egy francia nyelvű kerekasztal beszélgetés a parfümkeszítés nagymestereivel pár évvel ezelőttről, amikor Frederic Malle parfümháza ünnepelte 20. évfordulóját. Sokszor személyes jópofizás és emlékidézés, de azért esik pár szó az alkotási folyamatokról.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
Fr0z3n
őstag
Nishane Unutamam valaki? Tapasztalatok? Nagyon hódszagú?
-
Fr0z3n
őstag
Nem tudjátok véletlenül, hogy a parfümbirodalom kivel szállíttat?
-
Misogi
aktív tag
Debrecenben nyílt egy király niche bolt, ha valakit érdekel.
-
kk831228
addikt
Üdv, ha még nem voltatok, Rasayeloud -ba ugorjatok be Pesten, nagyon kedves a csajszi, és jól ilkatok vannak...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
gergo5991
őstag
válasz Petyuska111 #28835 üzenetére
na 1 hónapja használom kb, vagy több, nem tudom pontosan
amit tapasztaltam, kb 90% ban nem szinezi meg a ruhát, ha nem szárad meg jól, akkor a trikó felvételekor fehér csíkokat tud hagyni ami könnyen lejön, de egyenlőre még nem tapasztaltam ezzel a termékkel azt, hogy ilyen fehér kemény lerakódás képződne a trikón amivel szöget is be lehet ütni a késsőbiekben..izzadni izzadok vele, mondhatni 30-40% al kevesebbet, de a legnagyobb pozitívum ezzel az, hogy egy trikót akár 2-3x is fel tudok venni. Az izzadságomnak 0,00 szaga van. Általában a trikómat csak az izzadság miatt mosom ki, mert amúgy nem piszkolódik be, de ezzel ha később kell mosni, a trikó is tovább bírja. Na meg nem kell félnem, hogyha egész napos meló után meg elugrok sörözni vagy akár hova, akkor a nap végére kellemetlen lenne a szagom..
ismerősök még ajánlották az odabant is [link] hogy ezzel tényleg, de tényleg, hogy az extrém izzadók se fognak izzadni (a spray-en amit hetente kell csak használni)..gondolkodom a vásárlásán, bár a fentebb linkelt rexona is mondhatni már elég nagy előrelépés számomra
nagy köszönet Petyuska111 az ajánlásért
nekem amúgy az illata is bejön -
Elektrosokk
addikt
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
kk831228
addikt
válasz Elektrosokk #29067 üzenetére
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
őstag
válasz Elektrosokk #29067 üzenetére
Érdemes megnézni a "This perfume reminds me of" részleget is, mindegyik egy vélemény
-
addikt
Nálam a xerjoff mögött feljött a Nishane második helyre. Itt is tudnak csomagolni.
A két kedvenc kockám;
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
Misogi
aktív tag
Szagoltam valamelyik nap a Naxos-t, hát ez valami zseniális illat...
-
addikt
-
dirtboy86
tag
válasz Jhonny06 #29079 üzenetére
Használom egy jó ideje telente - elég tömény édes, fűszeres illat, a méz nagyon kiérződik, a dohány kevésbé, én még azt a gyengéden vaníliás, fahéjas illatot szeretem benne ami egész nap fel -fel csap az orromba levendulát lehet rajta érezni leszáradás után és egy nagyon enyhe virágos jegyek keverednek bele. Tudom, hogy nagy a hype körülötte, de szerintem valóban egy minőségi jól összerakott érdekes illat (nem csak a hype nagy).
-
kk831228
addikt
válasz Jhonny06 #29079 üzenetére
Igen , nekem elèggè hasonlìt, az eleje. Legalábbis amit èn szagoltam Naxos-t. Azóta persze már lehet változott a Naxos is...
[ Szerkesztve ]
-
-
gergo5991
őstag
cápák között 7. évad 8.rész láttátok? 7scents
-
pohár
félisten
kint az új PDM parfüm, háááát... erre most nem ugrok rá vakon, mint az Althäirra
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Jhonny06
veterán
válasz tibbike01 #29083 üzenetére
Pont ezért kerülöm. Megláttam az illatjegyeket, mondom ez tuti valami 20. ugyanolyan mézes-dohányos illat, vagy 5 ilyen van a gyűjteményemben. Biztos jó, csak már tényleg annyi parfüm van ebben a kategóriában, hogy minek. A Guerlain Tobacco Honey után se rohanok.
[ Szerkesztve ]
-
gamegod
senior tag
Sziasztok,
tavaszra-nyárra tudtok valami édes illetve illatott ajánlani? természetesen férfi
köszi
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
pohár
félisten
válasz Memmaao #29095 üzenetére
elvileg annál kicsit vetiveresebb, másabb az illat, pedig én is olyasmire gondoltam illatpiramis alapján
-
addikt
Mondjuk a Vetiver nem zavarna benne, sőt. Mat van aqua de Dora es vibrato itthon. Ezek mellett a TF Grey Vetiver megy nálam most. A kettő kombinációja biztos tetszene. De pdm nem mer nem crowd pleaser illatot gyártani, így valószínű ez is valami designer szerű íze lesz.
My name is Bond, James... Dean.
-
pingu22
tag
Sziasztok! Nem parfümtéma, de szakértő orrok között hátha lesz válasz Ismertek jó féle lakásillatosítókat? Így tavasz közeledtével valami virágosabb vagy frissebbre gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője