- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
colosV8 #32743 üzenetére
Alexandria 2 tavasz/nyárra? fúgec
én általában ezeket fújom:
Xerjoff Uden, Uden Overdose picit hűvösebb napokon, Torino21
LV Imagination, Afternoon Swim
PDM Perseus, Sedley, Greenly, Layton a hűvösebb napokon
MFK Gentle Fluidity Silver, Amyris Homme EDT
Ormonde Jayne 4. Montabaco Intensivo parfum
ROJA Elysium Parfum Cologne
Sospiro Vibrato
Thierry Mugler A*Men Ultra Zest (bár ezzel spórolok nagyon, mert kevés maradt)
Aaron Terence Hughes Supernova, Supersonic (ez nemrég jelent meg, ez lesz az első nyara)
Chanel Bleu de Chanel EDT/Parfum (EDP-m még nincs sajnos), Allure Homme Sport és Allure Homme Sport Extreme (ezek nagy kedvenceim régről)
Nishane Hacivataztán még van egy rakat parfüm bent melóhelyen, amiből kb semmit nem használtam, mert nincs itthon helyem, bent meg nem fújom
(Reflection Man, silver stemes Dior Homme és Dior Homme Cologne)
azt hiszem hirtelen ennyi, amit aktívan használtam múlt nyáron is
-
pohár
félisten
válasz
Petyuska111 #32704 üzenetére
új PdM, a Perseus?
esetleg ebből a listából valamelyik?
-
pohár
félisten
válasz
Petyuska111 #32699 üzenetére
ühüm, az ám
van egy ára, de ha egy illat megragad, nincsenek határok...
-
pohár
félisten
válasz
Petyuska111 #32695 üzenetére
én az új Narcotica parfümöt néztem ki magamnak, hát úúúúúúúúúúúúúúúúúristen, KELL
-
pohár
félisten
válasz
Viiktor1989 #32675 üzenetére
nagyon kellemes, meleg, fűszeres illat
-
pohár
félisten
válasz
Amilo02 #32516 üzenetére
nekem ez érkezik, talán már holnapra be is fut
-
pohár
félisten
ha már Essential Parfums, valaki nem kérne nagyobb mennyiségű Divine Vanille-t, vagy Fig Infusiont? (150ml-s utántöltőből kimérve)
-
pohár
félisten
válasz
Elektrosokk #32225 üzenetére
iiiisten ments hogy bármi hozzá köthetőért (vagy csak nevében) adjak pénzt, nem vagyok én hülye...ha el akarom baszni a pénzem, inkább retail áron veszek Boadecia parfümöket, vagy Clive Christianöket
-
-
pohár
félisten
válasz
dirtboy86 #31880 üzenetére
én anno nagyon élveztem, de úgy 2019 elején (vagy '18 végén, talán) egyik napról a másikra megváltozott teljesen az illat érzékelése számomra... nem érzem azt az erős fahéjas, édes illatot, amit első szippantásra éreztem, nem tudom mi lett velem
és az a fura, hogy direkt elmentem ezért a Neroliba a saját Oajanommal egy keresztpróbára, és az ottani üvegen is ugyanazt az undorító szagot éreztem, mint a sajátomon
botrány
most viszont jött ATH-től Addicted, ami Oajanra hajaz, de boozy-bb, édesebb
ha valaki rámenne valamelyik 10/30ml-s üvegre - pár kivétellel megválok tőlük -, jelezze
(a kollekció 50-esei nem eladóak ám!
)
-
pohár
félisten
válasz
Elektrosokk #31865 üzenetére
mindenképp
de kb az a legdrágább a 10/30-as bandából, 20k feletti áron tudnám adni valahol
-
pohár
félisten
válasz
Elektrosokk #31863 üzenetére
lesz belőle sok, amit eladok majd, a 10/30ml-sek próbára jöttek, az 50-eseket tartom meg, mert azokat ismerem, használom (majd) őket
-
pohár
félisten
válasz
Elektrosokk #31861 üzenetére
Onyx Extreme-et, 10ml-set
10ml
Onyx Extreme
Maverick
Notorious
Hard Candy Elixir
Homme
Forbidden30ml
Addicted
Aura
Athena
Odyssey
Kunt+50ml
Supernova
Supersonic
Oud Noircsak ennyi
-
pohár
félisten
válasz
Safranek #31810 üzenetére
egyszer, ha nagyon unatkozni fogok melóban, összeszámolom hány üvegcse decantom van
de van egy olyan érzésem, hogy valahol minimum 500-600ml körül lehetnek, és nincs nagyon duplikáció köztük, a 99%-uk különböző
ó igen, jut eszembe: péntekem megjött az Aaron Terence Hughes szállítmányom, hát a szállítással a UK-ből, plusz a vámkezelésnél fizetett áfával 300k-ba fájt a művelet
14 üveg parfüm, lehet csemegézni...
-
pohár
félisten
válasz
Petyuska111 #31794 üzenetére
mélyebb illat, nem annyira laktonikus, én nagyon szeretem, van 2 üvegem is belőle itthon
nyáron imádom locsolni magamra
-
pohár
félisten
válasz
Petyuska111 #31787 üzenetére
próbáld ki a Xerjoff Udent, eléggé hasonlít, én imádom nagyon
(és tart is legalább
)
-
pohár
félisten
válasz
dirtboy86 #31732 üzenetére
eh, figyelj, számlát nem kaptam e-mailben sem, emlékezetből megadtam az árakat, remélem jól emlékeztem...
(de nem irreálisan alacsony árakat ofc, csak ami simán hihető még)
most a 3 csomagomat összecsomagolják 1-be, az ELŐKALKULÁLT szállítási díja ennek (plusz az ő munkadíjuk) 100 font... még jó, hogy az ATH promó keretében van egy 30%-os kupon, ami 1x ellőhető
ha elkészülnek az új csomaggal, akkor kiderül, hogy mennyi is az annyi... hát nem lesz olcsó, az már biztos -
pohár
félisten
válasz
Jhonny06 #31721 üzenetére
megjött mindhárom csomagom a forwarding céghez, és kellene árat adnom nekik manuálisan... na most itt mennyire merjek kamuzni vajon?
(a dobozt nem bontották ki természetesen, ha van is benne számla, nem látták)
van opció számlát is feltölteni természetesen, de ha van rá mód, inkább fele összeg után fizetném ki a járulékos költségeket a határnál...
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz
Jhonny06 #31714 üzenetére
sajnos nem, idén egy packet forwarding céggel egyeztek meg, azzal fogják ideszállíttatni a cuccokat
(ha te is szeretnél rendelni, akkor felezhetünk a postaköltségen, biztos lesz vagy 30-40 font
- plusz az áfa a határon)
sőt, a cooperation miatt lesz egy 30%-os kedvezmény a szállításra hozzánk
-
pohár
félisten
eddig 310 font felett járok ATH unicorn week költésében, ez holnap még megtolódik vagy 140-nel
-
pohár
félisten
válasz
Petyuska111 #31700 üzenetére
alap, hogy kap kickbacket, de ennyire nem lehet leegyszerűsíteni a dolgot, hogy mert NEKI nem tetszik, ezért SENKI nem fogja megvenni az általa is promótált egyik boltban
(sőt, szerintem az is benne van, hogy ha valamiről már csinál egy hosszabb videót, akkor olyanról fogja, amit szeret, amiről tud beszélni, nem egy olyat, amiről elmondja, hogy ez nekem nem tetszik, sziasztok
)
-
pohár
félisten
válasz
Petyuska111 #31697 üzenetére
én szinte minden videóját megnézem, de mondta már nem egyszer parfümre, hogy ez nem jön be neki egyáltalán
(a discount code-okat meg többnyire boltok adják, ott hogy folyásolja be a véleményed egy adott parfüm?)
-
pohár
félisten
válasz
Petyuska111 #31690 üzenetére
The Parfume Guy, mint csak szponzorvideó?
ez nagyon nem igaz
-
pohár
félisten
válasz
dirtboy86 #31661 üzenetére
haha, nekem csak 2014-es batchem van, de hát az apám...
itt egy jó példa rá, hogy milyenek is friss a batchek az idő előrehaladtával (2014-essel kezdi a sort, mindig +1 évvel léptet)
de rohadt módon imádom én is, még van belőle úgy bő 100ml-m, de csínján kell bánni vele, egy kincs már ez
-
pohár
félisten
csak jelezném srácok, hogy a Neroliban akciós a Xerjobb Richwood 50ml (~100k), Alexandria Orientale 50ml (~90k), meg az Alexandria II attar, ez durva cucc lehet mondjuk
-
pohár
félisten
válasz
Elektrosokk #31495 üzenetére
uh... kimondottan szánalmas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Háztartási gépek
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Futás, futópályák
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Kugoo Kirin G1
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest