Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
slick-adam #7048 üzenetére
Kíváncsivá tettek a szélsőségek, úgyhogy mindenképp így lesz.
A Zoologist kollekcióból kéne még az összes minta, de még az is drága.
Na majd szép sorjában, most egy darabig elleszek. Bár már így is van még pár parfüm, aminél elkapott a "must have" érzés.
-
Azie
őstag
válasz
r3dsnake #7047 üzenetére
Amin agyalok megrendelésre a napokban:
Rasasi Pour Lui eau de parfum férfiaknak 50 ml
Lanvin L'Homme eau de toilette férfiaknak 100 ml
Jacques Bogart Bogart Pour Homme eau de toilette férfiaknak 100 ml
Givenchy Ange ou Démon eau de parfum nőknek 5 ml minta
Dolce & Gabbana D&G Anthology L´Imperatrice 3 eau de toilette nőknek 5 ml minta
Másik helyről pedig
Lanvin Avant Garde+ Gucci EdP II / Valentino Donna
Csak valamit ki kéne venni, mert anyagi csőd megint.
-
r3dsnake
nagyúr
Nah megrendeltem a parfümömet, meg néhány mintát, amikre kíváncsi voltam. Ez lett:
Bvlgari Man In Black eau de parfum férfiaknak 100 ml
Byredo M / Mink eau de parfum unisex 2 ml minta
L'Artisan Parfumeur Al Oudh eau de parfum unisex 2 ml minta
L'Artisan Parfumeur Dzing! eau de toilette nőknek 2 ml minta
Yves Saint Laurent Kouros eau de toilette férfiaknak 1 ml minta -
ToBeY
nagyúr
Tényleg nem olyan jó ez a reformulated la nuit de l'homme
-
Azie
őstag
válasz
tibbike01 #7039 üzenetére
hány éves az asszony és milyen illatokat szeret(ett korábban) és milyeneket te?
gucci eau de parfum II - semleges kellemes irodai
givenchy ange ou demon - dugjmeg illat
s. ferragamo signorina - all-year
valentino donna - könnyed virágos gyümis all-year
ck obsession - fahéjas, narancsos téliérdemes fragranticán fórumban nézni a cheap+beast és az alternative threadeket
vagy elküldeni szagolni és íratni vele listát
olcsó: Zara illatok most nagyon jók, 1-2 tartós is van és a dual boxokkal nem nagyon lőhetsz mellé, lily pad pl. tök jó, meg a zöld is (3-4000 pénzek a 100 milisek)
-
mufi
senior tag
válasz
Jhonny06 #7037 üzenetére
Az a baj, hogy ha meg old formula is, es eredeti nem vizesitett, sajna akkor sen er annyit mint amenyit kernek erte...en csak remelem, hogy eszhez ternek az YSL hazban, az emberek nem hulyek es biztos vagyok benne ezt ok is jol tudjak.
Abban is biztos vagyok, hogy hamarosan jon majd egy koppintasa a lanuitnak es az lehet meg jobb is lesz az eredetinel...ha nem titok, mennyit ajanlottak erte? 15k-20k kozott? -
slick-adam
aktív tag
válasz
tibbike01 #7039 üzenetére
onnan, hogy ezek között van nehany eleve unisex, illetve a tenylegesen nöknek szantak (Shalimar nyilvan, Annick, ...) is siman jok fiuknak is (manapsag). ezert megszaglasztam öket. de ez ne zavarjon be, ezek csodalatos illatok. mindenkepp probald ki, ha megtalalod öket! jelenleg nincs baratnöm, de ha lenne es ilyeneket fujna magara, nem tudna lerugodni magarol.
na meg en eleve nyitottabb vagyok parfüm temaban, a nagy többsegnek a felsoroltak közül a leginkabb unisex is tul nöiesnek tünne.
en agyfaszt kapok a tipikus, szuper vanilias, szuper szirupos, emelyitö, gagyi es UNALMAS nöi illatoktol.férfi (vagy ferfi fele hajlo unisex) löttyöket majd irok holnap.
-
tibbike01
őstag
válasz
slick-adam #7038 üzenetére
Honnan ismersz ennyi női illatot?
Férfi parfümök közül mik a kedvenceid, nem az aranyár kategóriában?
-
slick-adam
aktív tag
válasz
tibbike01 #7036 üzenetére
én firtz-ben élek, ugyhogy nem tudom ott is ugyanaz-e pontosan a Douglas és Müller kinalata, de ha igen, akkor ezeket szaglaszd meg a csajosnak (ezek jol is neznek ki):
- Lalique Perles de Lalique - ez is baromi jó es nem tucat rózsa. Notino-n raadasul csak egy 10-esbe faj 100ml.
- Hermes Un Jardin Sur Le Toit (vigyazz, több fele "Sur Le ..." is van!) - alma, körte, fü, ... friss üdítö illat. Notino-n 15e az 50ml-es
- Guerlain Shalimar EAU DE PARFUM verzió - az örök klasszikus a Chanel no.5 mellett. nem lehet megunni, ilyet igazi hölgyek hordanak. Notino-n 13500 körül az 50ml-es. -
tibbike01
őstag
válasz
slick-adam #7035 üzenetére
Ezeket nem tudom megillatozni, itt Debrecenben csak müller és dougles van.
Nem vakon fogom neki megrendelni az első parfümöt, amit tőlem kap.Férfibe viszont írhatnál pár hasonlóan egyedi parfümöt.
Én is szándékozok venni.
-
slick-adam
aktív tag
válasz
tibbike01 #7033 üzenetére
na ezek odabasznak. nem kell feltetlen vegigjarnia a designer utat sztem. miert is tenne? a "top" designer illatok is hasonlo arban vannak es minöseget, különlegesseget nezve nem nagy durranasok... raadasul könnyen szembejöhetnek az utcan.
- Annick Goutal Ce Soir Ou Jamais 50ml - 16260 ft. csodalatos rozsa. KATT!
- Serge Lutens A La Nuit 50ml (teszter) - 15720 ft. legelethübb fantasztikus jazmin KATT!
- Montale Intense Cafe 50ml - 16980 ft. rózsa, vanília, pici kávé. hmmm. KATT!... stb.
en biztos ilyesmit vennek baratnömnek.
-
tibbike01
őstag
válasz
slick-adam #7031 üzenetére
kb pont 15-öt szánok rá.
Eddig csak avonos, dm-es parfümjei voltak. Szerintem kezdésnek örülne egy dougleses már jól bevált illatnak is. -
törölt tag
válasz
Fr@nkieWilde #7021 üzenetére
Új webáruház lehet. Minden héten más akció van egy-egy ffi, női parfümre.
Mindegy, bevállaltam egy Boss bottled-et. Meglátjuk. Majd elmondom a tapasztalatokat.
/Az árukeresőn jókat írnak róluk./A notino-t ismerem, köszi.
-
-
NPeti3636
újonc
Érdekes ez a La Nuit, pont 1 hete próbáltam Szegeden egy viszonylag új teszterből, és baromi tartósnak tűnt, még színre is tök sárga volt, el is csodálkoztam. Többször próbáltam régebben, volt is, így van viszonyítási alap. Az egyik fórumon is hasonló észrevételről olvastam, talán észhez kaptak, majd kiderül. Bár úgyis jön egy új "Armaf", csak idő kérdése
-
törölt tag
Sziasztok!
Parfumpartner.hu-t ismeritek? Tapasztalatok?
Boss bottled 50ml brutál akciós most.Kösz a válaszokat!
-
Mercutio_
félisten
Skacok!
Valaki próbálta már a Lalique White-ot?
Milyen stílus, hasonlít-e és ha igen mihez? -
slick-adam
aktív tag
-
ToBeY
nagyúr
válasz
slick-adam #7015 üzenetére
Oh,köszi.Még nem szagoltam meg,csak fragrantican láttam...De majd valamikor megszagolom,csak nem olyan egyszerű
-
-
mufi
senior tag
válasz
kk831228 #6999 üzenetére
Jajj ne is mondd már...elhiszed ha azt mondom, már 2 alkalommal semmit nem szagoltam meg a dutyban? Asszem beteltem...de komolyan...3 parfüm van amire vágyok még. Gypsy water, Commes de Gracons 2 és Amouage Bracken...ennyi...nem tudom mi az istennyila van, de most egy parfüm sem jön be...
La nuit meg olyan gyenge már, én azért pénzt nem adok...fúúú...viszont egy nő ismerősömön a Dior Poison...ajjajj
Viszont kéne egy kis help. Valaki aki nagyon szereti a Black XS illatot, annak mi hasonlót ajánlanátok? Én nem ismerem azt az illatot ezért nem tudtam értelmeset mondani a srácnak, mondtam majd rákérdezek itt...
-
slick-adam
aktív tag
no csak elbizniszeltem a SL Arabie-t. most hozta a postas, de tegnap megszaglasztam üzletben is. papiron nem tetszett, de igy börön adja egyelöre. igaz meg csak 20 perce fujtam fel. édesKÉS a szaritott gyümik miatt, de messze nem olyan, mint ahogy azt a user rivjuk sugalltak. Chergui tenyleg sokkal édesebb.
ha nem unok rá, akkor ez lesz az ügyeletes decemberi ünnepi illatom, maskor nem hiszem, hogy be lehetne vetni. -
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Szeretnék magamnak pár mintát rendelni a notiontól. Leginkább olyanokat, amik nincsenek douglesben és müllerben, de megfizethetőek. Kérlek segítsetek, hogy melyek ezek a jolyjoker illatok.
Jelenleg Guerlain - Homme, Terre D hermes és Dior - Homme parfümjeim vannak.Amiket eddig kinéztem mintának:
Cedrat Boise
Montale Black Aoud
L'Artisan TimbuktuEhhez hasonló viszonylag jóárú és tartós parfümöket tudnátok még ajánlani?
-
r3dsnake
nagyúr
Kipróbáltam ma a Zadig & Voltaire This is Him parfümöt. Eleinte nekem valamiért egy befűtött hüllős terrárium szaga jutott róla eszembe, forgácsokkal, mindennel. Fura illata van, de nagyon tetszett.
Száradás után viszont nekem valamiért egy az egyben Issey Miyake Nuit d'Issey. Majd kipróbálom egymás mellett a kettőt, de így emlékezetből ijesztően hasonlít. Talán a This is Him erőteljesebb. Tetszett, elfogadnám.
-
-
Pardise
senior tag
Sziasztok
Carolina Herrera Good Girl parfümöt tud valaki jó áron? 30 vagy 50 ml-s érdekelne, csakis bontatlan, ajándékba lenne
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest