Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
válasz bbdzyx #11227 üzenetére
nyárra citrusos maurer and wirtz grapefruit & pink pepper (cologne), de többi illat is próbálható müllerben. német amazonról 40€ a 250ml van hogy akciósan 30 - Egy ilyennek a felezésébe beszállnék, ha tetszik.
50ml amúgy 3.5k müllerbendrágábban: aqua amara, hanae mori hm (6-7k/100)
picit feljebb guerlain boisée (8-9k/80)
még drágábban tdh tres fraiche (13k/125)
rasasi zebra is citrusos/ananász -9k/50
és zara rich leather - 6k/100 hasonló, mint a rasasi, de édesebb az ananásza.[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
mufi
senior tag
válasz bbdzyx #11260 üzenetére
Kremmanian is sok idonek kell eltelni hogy hirdethess...sajna ez van...
Mas: ma voltam Szabadkan, Vajdasagban a bolhapiacon. Remenykedtem valami jo kis regi batchben, de semmi...a parfumosom nem volt kint viszont volt egy csomo mas parfumos...a helyzet siralmas. Szerbia ide vagy oda az arak forintban vannak kiirva...a sok banga meg veszi az occo parfumot...belu de chanel es dior sauvage magneses kupakrol meg csak nem is hallani, olyan hamisitvanyok hogy ihajjj....ugyhogy ez feszti korkep elment a pincebe...
Viszont. Az egyik hamisitvanyos standon talaltam Lalique Encre Noirt. Meg most is sz orromban van. Notinon most q olcso, nem akar valaki felezni?Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
slick-adam
aktív tag
válasz bbdzyx #13074 üzenetére
persze, hogy meglatszik a BÖRÖN, föleg amig nem puhul meg a hötöl. de ez nem problema szerintem, hacsak nem ujjatlanban vagy ÉS emelgeted a karodat egesz nap embertömegek elött
nalunk soha senki nem erzekelt zsiros erzest, ezt nagyon furcsallom.ha tul keveset kentel a "fehér veszedelem" miatt, megis hogy müködjön rendesen? illetve mit jelent nalad a nap vege? van akinek "7-kor el, 21-re haza". ilyen esetben SEMMI nem akadalyozza meg, hogy ne legyen legalabb egy kis testszagod...
persze lehet, hogy nalad tenyleg nem müködik... nem allitottam, hogy 100%-os (mondjuk nalunk csaladi körben az, több ferfin is tesztelve...). de alaposan utanaolvasna a user beszamoloknak siman 95-ös. ezt egy hagyomanyos kence se mondhatja el magarol.
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
Azie
őstag
válasz bbdzyx #14507 üzenetére
ha rákeresel a kommentjeimre, lesz köztük 2 v 3 női ajánlás, mert többször is feljött a téma
milyen környezetre, alkalomra stb kell, milyen a nő akinek lesz, milyen férfi illatokat szeret, ezen el lehet indulniutálok márkát ajánlani, de a cavallinak tényleg majdnem mindegyik nőije minőségi és nem a flankerekből élnek, hanem tényleg a 10 parfüm az 10 parfüm.
ja zöld - és ez nagyon zöld: sisley champagne ^^
ma soppingolásra vagyok befogva, majd szagoltatok nőit is
[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Mercutio_
félisten
válasz bbdzyx #14904 üzenetére
A legkevésbé szeretnék hozzájárulni a faszkalap Ferrari benzinpénzéhez
Akkor itt le is zárhatjuk a dzseremi-témát, mielőtt a múltkorihoz hasonló flame indulna beEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
-
tonermagus
aktív tag
válasz bbdzyx #15706 üzenetére
Hát nagyon szépen köszönöm a tippet!!!
Tegnap megrendeltem, ma már meg is jött reggel. Ez tényleg kiköpött Acqua di Gio! Nagyon régóta használok Armani-t, de meg nem tudnám mondani, hogy melyik-melyik... A tartósságára azért kíváncsi leszek!
Nagyon nem mindegy, hogy a 100ml-t 28K-ért vagy 8K-ért veszem meg
Esetleg nem tudtok még az Armani Absolu-t, illetve a Bvlgari Wood Essence-t kiváltó minőségi klónt?
-
El Gringo
senior tag
válasz bbdzyx #15934 üzenetére
ha tetszik a Grey, akkor Eau Sauvage is fog EdT-ből teszter is van néhol kirakva. Majd kipróbálom a Hermes Vetiver flankerét, aztán megmondom, jó-e
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
El Gringo
senior tag
válasz bbdzyx #15937 üzenetére
nekem van belőle gyári mintám, majd megszaglászom
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
kk831228
addikt
válasz bbdzyx #17097 üzenetére
Az sem rossz... Incense Extreme, Lonestar Memories, Les Annes, de sajnos az limitált volt, minta van belőle... Amúgy nekem is kellene minta h a gondolod... ;)
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
-
pohár
félisten
válasz bbdzyx #17143 üzenetére
mindkettőt
nekem üveges Oudom van, másikból csak minta, tetszetős az isGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
El Gringo
senior tag
-
-
mufi
senior tag
válasz bbdzyx #17652 üzenetére
Mit jelent számodra az illatprofil?! Ananász, birch esetleg musk kombó? Wow. Mesélj még.
Másodszor pedig, olvass utána a témának, mielőtt röhögsz. Kezdetnek ezt ajánlom, itt [link] de van még tonna anyag a neten, Aventus recept is van, hozzáértő személyektől de mind osztja a véleményt, földi halandó nem tud Aventust csinálni. Sem Alberto, sem Roja, bármennyire hihetetlen, de nem tudnának - az más kérdés, hogy akarnának -e ilyet mivel ez rohadtul etikai kérdés...(bár ki tudja, Alberto lehet megpróbálna...).
Akik lustábbak, itt egy kis magyarázat miért nem lehet Aventust csinálni:
"Aventus simply can't currently be cloned due to the captives at play.
Imagine the fragrance is a bus and it has 48 seats and in Aventus 30 of those are filled with special captive molecules the clonesharks hit a brick wall here because they only have the same amount of seats to play with but the aromachems they are putting in them just aren't as powerful/sparkly/ooh inducing as what Creed has access to, case in point:
The Aventus bus contains 4 seats of ISO Gamma Super. In order to get the same effect the bathtub perfumers have to use 12 seats filled with ISO Super E, Timbersilk and Sylvamber in order to try and approximate the Gammas effect but even then its nowhere close to the real deal plus they've already lost 8 extra seats just trying to copy one element. Extrapolate this further and the other 3 captives are handled in similar "close enough" substitute fashion and you start seeing where the problem lies. Each time they do this there is a compounded knock on effect that takes the end result further and further away from the original as they try and make do with what they've got.
This is why all of the clones miss the mark. You have some that approximate the top notes quite well, others take a stab at the mids, some get the base almost halfway there and occasionally you get something that has bits of all three but the performance is piss poor, not to mention how the actual raw ingredients/skill of blending is often woeful in these wannabe efforts.
Its all about the seats on the bus."twofatcat - áááááá lófaz, csak frissen jó
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
mufi
senior tag
válasz bbdzyx #17664 üzenetére
Hogyan kezdhetted a #17653-as hozzászólásomat cáfolni, ha először a #17649 -es hozzászólásomra válaszoltál?
Nem tudom miből gondolod, hogy a sznobság beszél belőlem. Én nem engedhetem meg magamnak az Aventust, splashban esetleg, üvegesen nem igazán. Néha van 20-30- mili elfekvőben, de ennyi.
Azt is halkan hozzáteszem, hogy ha lenéznék bárkit is, akkor már írhattam volna úgy, hogy előtte nem szerzem be a mintákat. Nem tudsz olvasni sem értelmezni se, mert direkt írtam, hogy nem elfogultan kezdtem neki a tesztelésnek, valamint azt is, hogy csalódott voltam, hogy semmi újat nem találtam...
Ha pedig tudnál objektív vitába keveredni, már megtetted volna Már akkor behalt a vita amikor rákérdeztem, hogy neked mit jelent az illatprofil...
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
pohár
félisten
válasz bbdzyx #18420 üzenetére
nem szagoltam még, de a férfi verziója, ah... imádom, csak nem annyira tartós rajtam
amin meglepődtem, Amerikába gyárt az MFK 200ml-s Amyris-t is, lehet locsolni agyba-főbe (az Extrait verziót meg kellene szagolnom, az valószínűleg erősebb, tartósabb)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz bbdzyx #18424 üzenetére
nekem "békeidőben" ideért egy olyan 2-3 nap alatt, biztos megakadt valahol (vagy fel sem adták még, ez valószínűbb)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
El Gringo
senior tag
válasz bbdzyx #18424 üzenetére
nekem van belőle egy mintám, elég jó tartósságú lett. én március 9-én rendeltem, simán megjött 1 hét alatt kb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- Ukrajnai háború
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája