- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
válasz
Elektrosokk #32812 üzenetére
En sem. Egyik PdM sem hatott meg.
-
tibbike01
őstag
válasz
Petyuska111 #32770 üzenetére
Dehogy, vannak jó designerek. Guerlain, Chanel, Hermes pl jellemzően jók.
-
tibbike01
őstag
válasz
Petyuska111 #32768 üzenetére
Semmi értelme designer illatokba önteni a pénzt, ráadásul pofátlanul drágák. Fb csoportokban meg csak kapkodom a fejem, hogy milyen jó dealek vannak.
Pont most láttam Byredo Gypsy water-t 59ezerért, ami ritkán bukkan fel. De kremmanian van 50ml L Artisan Timbuktu 35ezerért régi üveges. (A világ legjobb parfümei közé választották).
Bosst, Chanelt, Armanit mennyiért lehet venni?
-
tibbike01
őstag
válasz
Petyuska111 #32765 üzenetére
Neroli, Cherry Garden
-
tibbike01
őstag
válasz
Petyuska111 #32760 üzenetére
Rossz helyen jártál.
-
tibbike01
őstag
válasz
Petyuska111 #32704 üzenetére
Bois Imperial talán jó lehet, próbáltad már?
-
tibbike01
őstag
válasz
csakany2001 #32679 üzenetére
"van és kapható a Neroliban."
Miért kell a Neroliból? Fb csoportból vagy kremmaniáról tök jól niche illatokat kapsz 50ezerét, ha nem is full teli üvegesek, de közel teli.
-
tibbike01
őstag
válasz
Memmaao #32551 üzenetére
De igenis vannak olyan jol sikerült, felkapott, híres, sokak által keresett illatok, amik nagy bizonyossággal másoknak is nagy elégedettséget fognak okozni. Pl a Torino21, Naxos vagy az Aventus...stb. Ezeket kb bárki veheti vakon. Nyilván az alapvető illatprofil ismerete mellett, tehát ha nezebb téli illatot keresek akkor Naxos, ha nyári frissítőt, akkor Torino21.
Én már nagyon sok illatot vettem vakon. Az ég világon semmi baj nincs ezzel. A szakmához tartozik.
Ja és pont, hogy a klón vs eredeti közötti különbség az, amit meg fognak jegyezni az emberek, fel fogják kapni a fejüket mondván, hogy "úú baszki ilyen természetes anánszt még nem éreztem ez valami más, mint a többi alkoholos fejfádítós vacak..."
-
tibbike01
őstag
válasz
jjeahh #32480 üzenetére
Több 100 dekanton vagyok túl, fb csoportból, kremmaniáról...stb és soha semmi gond nem volt. Nem tart sokba beírni az adott platform keresőjébe a keresett parfüm nevét és máris látod, hogy mizu.
Ehhez pont, hogy nem kell fanatikusnak lenni. Ha gyűjtenéd az üvegeket, akkor lennél fanatikus. -
tibbike01
őstag
válasz
Piftuka #32446 üzenetére
Miért ne számítani? Illetve ha nem tart egy óránál tovább, akkor nem tök mindegy milyen illata van?
Reggel felfújod, bemész a munkahelyre és a reggelinél azon agyalsz, hogy de jó lenne, ha érződne az illat rajtam, amit reggel fújtam...
Én sem bírom a nagyon erős fojtó illatokat, főleg nyáron, de azért legyen huztaja. Az MFK acqua széria pont ilyen, főleg a forte vonal.Nem arról van szó, hogy gyengécske az illat, nyomokban érezni, hanem szó szerint nem érzel belőle semmi rövid időn belül. Te nem éreznéd magad átverve? Ha vennél egy TV-t, ami 1 óra nézés után mindig kikapcsol...
-
tibbike01
őstag
válasz
Elektrosokk #32427 üzenetére
Ahh nekem nagy kedvencem. A sima a legjobb, jó régi Ománi. Brutál jó cucc!
-
-
tibbike01
őstag
válasz
Elektrosokk #32359 üzenetére
Vastag alatt azt érted, hogy nehéz sós? Tehát nem ilyen légies könnyed?
-
-
tibbike01
őstag
Hali, jó újra látni itt!
Én a Careve habzó tisztító gélt használom zuhanyzásnál és a testápolóját fürdés után. Nekem nagyon beváltak. Elvileg nincs bennük semmi káros.
-
tibbike01
őstag
válasz
dirtboy86 #32180 üzenetére
Ja bocs, kicsit feljebb ment az ára. 35ezer - 50ml
De persze tudom, nem mindegy milyen batch. -
tibbike01
őstag
Általában 32ezer ft 50ml Aventus kimérve LV übegben. Szerintem teljesen jó ár. Abszolút egyetértek, egy klón sem ér fel hozzá. A varázs mindig elmarad.
-
tibbike01
őstag
válasz
dirtboy86 #32131 üzenetére
Pár ezret nyernek rajta csak, de ettől még jobb ajánlatok is szoktak lenni, ha bontott és hiányzik belőle pár ml. 50-ért van 95ml Naxos pl. De szinte naponta vannak nagyon jó fogások.
Ők gondolom nagykerből, első kézből veszik, áfa nélkül stb.
Én 20k-ért vettem 80ml dobozos Bois Imperaialt nemrég...a srác elhozta nekem házhoz és még 2 mintát is adott mellé. -
tibbike01
őstag
Dior mániásoknak
-
tibbike01
őstag
Ma reggel egy fújás tarkóra a Bois Imperialból és ebédnél nővérem folyton faggatott, hogy mi ez az illat. Most pakolok ki a mosogatógépből és még mindig tombol, tisztán érezni. Szerencsés vagyok a bőröm miatt, vagy jó batchet fogtam ki a parfümből, vagy nincs orrvakságom? Igazából mindegy, 1-et fogok fújni továbbra is reggelente.
-
tibbike01
őstag
válasz
Petyuska111 #32066 üzenetére
Nehogy már még mi legyünk a balekok mert ésszel fújjuk a minőségi cuccokat (nem a kegyetlen erős cuccokra gondolok).
-
tibbike01
őstag
válasz
Petyuska111 #32061 üzenetére
Fujj 10-15-öt nyugodtan, csináld, de ne minket győzködj erről. Ha elhiszed, ha nem, mi 1-2-őt fújunk.
-
tibbike01
őstag
válasz
Petyuska111 #32047 üzenetére
Bocsi, de én az ilyen 10-12 fújásokat nem tudom értelmezni....
Régebben Guerlain Homme EDP-t használtam sokat, abból is 1-et max 2-őt fújtam nyakra, határozattan lenyomva a sprayt, hogy szépen porlasszon. Nekem nem kell több. Ha egy parfümből több, mint 10-et kellene fújnom, akkor gyanakodnék, hogy nem eredeti vagy azon nyomban lehúznám a wc-n. 10 fújás az nagyon sok, akár milyen parfümről is van szó.Mefisto, Oud Immortel, Rasasi Zebra, Comme des Garcons 2...stb, ezekből fújok.
-
tibbike01
őstag
válasz
csakany2001 #32043 üzenetére
Én 2-nél többet még egyik parfümből sem fújtam. Általában egy egészségeset fújok nyakra reggel.
-
tibbike01
őstag
Ma voltam a Neroliba, sok illatot próbáltam és hoztam papírcsíkon, de durva, hogy csak 2 illat mozgatott meg.
A Genymede és az Aventus. Tudom uncsi az Aventus, de ami most ki van téve a Neroliba valami F0000293 szerű batch (nem pontos) az tökéletesen hozza a régi Aventust, amit szerettem nagyon. Olyan jó beleszippantani. Pont elég ananászos, pont elég karcos. Nekem bejön!
A Genymede-nél meg végre azt éreztem, hogy na valami új, merőben más, uszodai klór illat, de működik! Nagyon is!
Úgy éreztem ott magam, mint egy vén róka, nem nagyon mozgatottak meg az illatok. A Torino 24 pl egész jó, de a 21 odaveri simán.
Még talán a Memo Paris illatokat kellett volna próbálnom.
Tudtok ajánlani valami jófélét, amit ki kellene próbálnom? Vennék valamit, de kicsit elvesztem. -
tibbike01
őstag
Initio üvegek átvilágíthatóak mennyiség ellenőrzés miatt?
-
tibbike01
őstag
2024-ben...Fb csoportokban kb 3 parfümről szólt az élet végig:
1. Naxos
2. Mancera Red Tobacco
3. HacivatDurva, hogy mennyien tolják.
Én ebben az évben a Byredo Oud Immortelt és a Mefistot fújtam legtöbbször. Ti hogy vagytok ezzel?
-
tibbike01
őstag
Az Inito-knál miért írják, hogy 80%-os a jobb. Ezt mire írják? Az alkohol tartalom vagy olaj tartalom? Főként az oud of greatnessnél jön elő.
-
tibbike01
őstag
Ebbe láttok bármi rizikót?
Fura, hogy kb minden netes képen fehér a batch kód szövege, itt meg fekete.
-
tibbike01
őstag
A 2024-es Naxos batchekkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Lenne most egy jó deal. 2024 márciusi gyártás, de elég hóka színe van a löttynek.
-
tibbike01
őstag
Torino 24-et próbálta már valaki?
-
tibbike01
őstag
-
tibbike01
őstag
Teli üveg Alexandria II 75ezer ft fbon. Ti mit gondoltok erről az illatról?
-
tibbike01
őstag
-
tibbike01
őstag
Csak szólok, hogy amíg a 60ezres Chanelről beszéltek ez történik facebookon.
Az Amouage-t én viszem! -
tibbike01
őstag
válasz
bbdzyx #31200 üzenetére
Én továbbra is jól elvagyok a Byredo Oud Immortel-el. Annyira az én illatom. Egyébként vadászok egy Oud of Happinessre, de mindenki a Greatnessre gerjed.
Ezt a Vertus Narcos'is-t ismeri valaki?
-
tibbike01
őstag
"Az a baj, hogy minden évvel (na jó, talán inkább 2-3 évente) bejön valami új szabályzás, korlátoznak/banolnak valami alapanyagot."
Ez valóban így van, de ebben a mai profitorientált világban, ahol a minőség le, ár fel politika van, még csak szabályzás/korlátozás sem szükséges ehhez. Egyszerűen csak meglépik az olcsósítást a nagyobb profit érdekében.
-
tibbike01
őstag
Ez a vintage sznobság nem tudatosan alakul ki. Én bezony beleszerettem a Cedrat Boise-be a legelején, azért vettem mert tetszett az illata, jól tartott, aztán elfogyott vettem egy újabb üveget, az még egész jó volt, aztán vettem egy újabb üveget és az már csak nyomokban haonslított a régire. Szóval én az illat miatt veszem, ami tetszik, de az újabb üvegekben valami mást találok...ami már nem is igazán tetszik.
-
tibbike01
őstag
válasz
Elektrosokk #31133 üzenetére
Elsőre azt hittem illatra
-
tibbike01
őstag
válasz
Scaletta #31124 üzenetére
Jaa 65ezerért adnak egy fullos teli üveget bontatlan dobozban. Ők mennyiért szerzik be, hogy még így is megéri nekik? A covid alatt nagyon felpörgött az illatszer biznisz, valahol olastam, hogy a harmadik legjobban beindult téma lett.
Pohár te adsz el belőle decantot?
-
tibbike01
őstag
Srácok mi ez a Naxos őrület? Mindenhol azt látom, kremmanian több, mint 10 eladó árulja.
Késztetést éreztem rá, hogy beszerezzek egyet. Annó papírcsíkon próbáltam, de nem dobtam hátast tőle.
-
tibbike01
őstag
válasz
Elektrosokk #31087 üzenetére
Én nagyra becsülöm az Amouage illatokat, számomra velük indult a niche életérzés kb 10 éve. Memoir, Epic, Jubi, Reflection, Interlude...stb annyira komplex és jó minőségű illatok (voltak), hogy csak lestem. Ma már azért vannak riválisok, de az Amouage ház nálam mindig number one lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Raspberry Pi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest