Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyke77
tag
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Szép az LADDM üveg,gratula! Bár az illathoz még nem volt eddig szerencsém sajna...
Megtaláltam a második Amouage parfümöt ami tetszik (eddig a Reflection volt az egyetlen). Honour man, baromira bejön. Kicsit nekem olyan mintha a Chanel AHS edition blanche niche változata lenne. Valaki találkozott már vele? -
×HULK×
csendes tag
Kellemes Ünnepeket minden parfümőrült forumtársamnak!
-
F34R
nagyúr
Boldog unnepeket, es penztarcat nem kimelo parfumoket kivanok mindenkinek
-
mufi
senior tag
Parfümös ünnepeket minden fóruntársnak!
-
tibbike01
őstag
válasz
Ron Swanson #11031 üzenetére
Nagyon jó illat. Felhőben és tartósságban a legjobb klón. Brutál erős. Illatban szerintem ez a sorrend azokból, amiket próbáltam:
1. Afnan supremacy silver
2. Armaf club de nuit intense
3. AL HARAMAIN L´AventureDe mind a 3 remek illat.
A Rassasi Zebrat és a Reyane Insurrection ii pure még hátra van. Őket is ki szeretném próbálni.Én beleszerettem az Aventusba, csak a pénztárcám nem bírja el.
-
slick-adam
aktív tag
allitolag a AL HARAMAIN L´Aventure van a legközelebb Aventus-hoz. ménem azt vesztek? most is van Notino-n. 11K 100ml
-
-
mufi
senior tag
válasz
Nem. Ezerszer kitárgyaltuk. Nem olyan.
A smart nem mercedes. Attol fuggetlen hogy Daimler... -
Sanyi.il
aktív tag
válasz
Van most valahol készleten M.o.-on?
-
Armaf Club de Nuit Man Intense jó blind buy szerintetek? Tényleg 90% olyan, mint a Creed Aventus?
-
törölt tag
Guerlain kérdés megoldódott. Találtam mintát.
-
mufi
senior tag
válasz
slick-adam #11028 üzenetére
Ennyi. ENNYI! 😁
-
slick-adam
aktív tag
válasz
sonkabence #11027 üzenetére
add csak el mufi-nak!!! E!
-
mufi
senior tag
válasz
sonkabence #11023 üzenetére
Akkor leszel szerencsés ha eladod NEKEM. És szerintrm ezt bármely fórumos megerősíti.
-
törölt tag
Egy kis segítséget steretnék kérni. Mercedes Benz Cologne és Dior Homme Cologne mennyire hasonlít egymáshoz? Valamint Guerlain L'Homme L'Eau Boisée tetszik pedig régen nem jöttek be a Guerlain illatok. Nem emlékszem hogy a Guerlaon Homme-ot próbáltam e már. A Boisée-hez képest az milyen?
Az ég és föld meg a semmi köze egymáshoz sajnos nem segít. Én el tudom mondani a különbséget a Somlói galuska és a fasírt között. Arra kérem aki ismeri őket próbálja meg leírni.
-
slick-adam
aktív tag
válasz
Hauptmann #11022 üzenetére
nem köll sietni es egy szaglaszas utan valasztani. menj be parszor, tenyleg szaglassz meg minel többet. vigyel haza tesztcsikokat is telefujva... esetleg ujra proba, börön teszt, ... stb.
parfüm az ELVILEG egy szemelyes dolog, meg kell talalni ami megszolit. ugyis meghallod, ha türelmes vagy -
-
F34R
nagyúr
válasz
Hauptmann #11019 üzenetére
Vakon semmit....
Pont csutortokon szaglasztam par citrusos illatot egyik sem fogott meg:
Versace Man Eau Fraiche
Nautica Voyage
Versace Pour Homme
Bvlgari Aqva AmaraEz mind citrusos friss illat, igazabol nekem nem ez a stilusom, szoval magamnak is feljegyzem hogy ezek felejtosek.
Douglasban kell meg valamikor nezelodnom, de szerintem onnan kitiltanak
-
Hauptmann
veterán
Sziasztok,
Parfümöt szeretnék váltani, eddig Azzaro Chrome-ot használtam, csak már unom.
Valami elegánsabb, de nem hivalkodó illatot keresnék, és az sem lenne baj, ja a szívfázis tovább tart az Azzaro-nál (ha jól tudom, a citrus alapúak szívfázisa gyorsabban elmegy, és az Azzaro pont citrusos).
Tudtok calamit javasolni, hogy célirányosan szaglásszam meg a Douglas-ben?
-
mufi
senior tag
-
HurkaLES
tag
Srácok a Diesel Plus Plus Masculine is hozta a vártat. Sőt jobban is teljesített. Kis bulis parfümnek vásároltam. Tegnap bevetettem élesbe, jó illata van + még most is érzem magamon.
Pedig tegnap 21:00-körül fújtam magamra.
-
kk831228
addikt
válasz
slick-adam #11009 üzenetére
Szerintem is egyedi lett... 👌
-
Putyin90
senior tag
-
slick-adam
aktív tag
-
Jhonny06
veterán
válasz
Safranek #11007 üzenetére
Ja, én is a Müllerben próbáltam múltkor, de borzasztó cucc. Mintha próbált volna a Gucci egy tömegillat után valami merészet alkotni, de egy amatőr kezébe adták volna a feladatot. Olyan cég ne próbáljon már ilyen illatot létrehozni, ami mindig a tömegízlést követte (kivéve a Tom Ford időszakban).
-
Safranek
aktív tag
válasz
sonkabence #11004 üzenetére
Ha az Absolute-ról van szó , Müllerben láttam.
-
mufi
senior tag
válasz
Nem tolem kerdezted, de szar. Dutyban egyszer szagoltam es...nem bejovos. Guccibol az oud intense es semmi mas...
-
slick-adam
aktív tag
válasz
fura, hogy nem elerhetö. itt fritz-ben nagyon nyomtak, kirakatban volt meg minden. nagyon nem jött be Gucci-nak, mar Notino-n figyelnek az üvegek par honap utan. lehet otthon is jelen volt, csak mar eltakaritottak.
szoval ja, nem egy tipikus designer illat, inkabb egy jobbfele niche. röviden: (hideg) börkabat illata van. valaki kerdezte itt korabban, hogy milyen jo börkabat illatot tudunk. ha jol emlekszek kiprobalta ezt es meg is vette.
bör, fa, vetiver, ... -
sonkabence
csendes tag
Slick-adam: az új Gucci milyen? Review-k alapján high-class designer illat, már-már niche. Itthon nem igazán elérhető a boltokban :/ Vakon meg nem rendelem be.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest