Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bondix
tag
Szereztem egy Lattafa Khamrah mintát
Először tényleg egy sütis illata van azt inkább férfiasnak mondanám.
Aztán egy óra múlva édes de nem az a kimondottan nőies de van benne valami gondolom ezért is unisex.
Nekem nagyon bejön összeségébe az illat de a tartósága nálam 3h múlva bőrközeli lett.
Talán az első óra volt nagyon erős és akkor volt felhője is, de utána az édesnél eltűnt.
Vagy megszokta az orom az is lehet.
Meg mondjuk otthon voltam és 25fokba az nyáriasnak mondható így lehet utcán akkor jobban bírja majd
De ha nagyobb ilat felhő lenne azaz tartósba akkor nagyon kedvenc is lenne talán.[ Szerkesztve ]
-
pourri
aktív tag
válasz Bondix #28452 üzenetére
Nekem is pont ma érkezett meg easyboxba a rendelésem. Pár napja rendeltem emagról 12k körül, ajánlom aki még kiszeretné próbálni, annyi jót olvastam róla, kiváncsi leszek milyen lesz. Sajnos pár napot még várnom kell mert jelenleg nem érzek ízeket, illatokat a betegségem miatt, így nyugodtan fújhatom a napokban magamra az istálló szagú oudokat.
[ Szerkesztve ]
-
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Orto Parisi Megamare érdekelne valakit? Szabadulnom kellene 1-2 parfümtől.
-
darkrock
aktív tag
Néhány Zara parfümre 40% kedvezmény van, a weboldalon.
-
kk831228
addikt
Packeta-val vigyázzatok, 1-2 dopgot rendeltem vele eddig nem volt gond, most viszont "pohár" - tól rendeltem volna egy kis oud wood - ot és helyette kb üres csomag érkezett...
Ui.: Most már miből van emnyi parfümje...[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kk831228
addikt
válasz Elektrosokk #28459 üzenetére
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
pohár
félisten
válasz Misogi #28461 üzenetére
elvileg igen, aztán valahogy mégsem arra került a csomagmatrica, amit én tettem be az automatába
gyanús, hogy a kipakoló emberke másik csomagra nyalta fel az én matricámat
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
addikt
Egyik legjobb szülinapi ajándék ever! Feleségem elvitt Mándics Anna Aroma Lab-jába parfüm workshopra. Mindketten csináltunk parfümöt. Nagyon jó élmény volt. Az enyém àmbra, pézsma, cédrus alapon, incense, méz, szalmagyopár virágos szív illat mellett grapefruit, Zanzibári szegfűszeg levendula absolut fej illatú csoda lett. Kíváncsi vagyok, ha macerálódik, milyen lesz majd pár hét múlva.
My name is Bond, James... Dean.
-
kk831228
addikt
Nagyon agyalok egy üveg Desert Marocain - on és szembejött az Attar AT, jó lenne megszagolni, van itt valaki elvetemült, aki elfelezné esetleg velem, ha arra kerülne a sor...?
-
guriburi3
csendes tag
Tudnátok ajánlani Montale parfümöt télre? Legyen maszkulin illat, és lehetőleg erős, valamint tartós.
[ Szerkesztve ]
-
-
kk831228
addikt
válasz Elektrosokk #28468 üzenetére
Kb ez az egy ami jó is nekem, nem hányinger... Mondjuk árban már ez se ócsó...
[ Szerkesztve ]
-
guriburi3
csendes tag
válasz Elektrosokk #28466 üzenetére
Igen, ebben egyetértünk
Van még egy kis arabians tonka-m, de nekem ez túl unisex, bármennyire is kellemes illatnak tartom. Viszont tartósságra és illatfelhőre brutál jó, ami nekem fontos
Szóval a Montale mint parfümőr nekem eddig bejött, bár még csak ismerkedem vele. Sajnos sok más márka nagyon gyenge a bőrömön valamiért, plusz nem is tartós.kk831228: köszi, valahol megpróbálom megillatolni majd, blind buy-ban nem merem bevállalni, pedig csábító
-
tibbike01
őstag
A Hacivat X-et próbálta már valaki? Milyen az originalhoz képest?
-
addikt
válasz guriburi3 #28465 üzenetére
Mancera Tonka Cola. Pierre Montale munkája ez is. Brutál tartós, iszonyatosan jó illat buborék és igazi csíkhúzós kólàs cseresznyés tonka babos gyönyör.
Vagy a Red Tobacco, ha igazi masculin illat kell, de az nem vakon vehető, és a tartóssága ruhán hetek, évek
[ Szerkesztve ]
-
-
Dottorei
tag
egy ilyen mennyit érhet? 1984-es
-
kk831228
addikt
válasz Elektrosokk #28466 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz tibbike01 #28472 üzenetére
elég meh, a plusz vetiver elég furává teszi számomra... inkább már akkor Hacivat Oud, az faszaság
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bbdzyx
senior tag
Bottled Elixirt próbálta valaki? Nagy a hype körülötte
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
Bondix
tag
Parfumcenter.hu oldal megbízható?
Köszi -
Bondix
tag
No megjott a Vivantisrol a Le Male - EDT és a Stronger With You - EDT minta.
Utóbbit ma fújtam de...
Az ilatt maga tetszik de borkozeli volt kb fél óra után bárkit kérdeztem érzi e nem nem nem.
Bőrön a tartóság 5h eddig.Holnap kipróbálom a Le Male hátha az jobban teljesít.
Láttam egy SWY klont YouTube sok videó van róla egy pár ezer Ft-os parfüm a Kappa Black nevű.
Azt mondják szinte ugyan az az ilatt.
Van aki esetleg próbálta mivel 5ezer Ft lehet valaki áldozott rá csak kíváncsiságból.
Ha igen akkor :
Milyen a tartósága és felhője? Kb az ára tükrözi és 1-2 h azaz lehet fulyni folyamat egész nap ha...
Vagy esetleg megér egy próbát? -
Misogi
aktív tag
Mai napig nem találtam olyan jó parfümöt mint a Megamare, brutális erősség, tartósság, illat, egyedi és kellemes.
Csak tudnám mit raktak bele hogy 2 napig érződik 1 fújás fürdés után is.
-
kk831228
addikt
válasz Elektrosokk #28483 üzenetére
Nem ismerem, eléggé háttérbe szorult a parfi sajnos, kiestem a ritmusból...
-
daqwsq
csendes újonc
El is tűnt teljesen a Wanted By Night, kár érte mert kiváló designer illat volt.
Még van 1 közel egész üveg belőle, utána nem tudom mivel helyettesítem.
Elég egyedi illata van, nagyon jó egyensúly a friss és az édes között.
A többi téli Wanted a SWY vonalat viszi tovább, amik szintén jók, de az Azzaro vonalról mégiscsak a WBN volt a legsikeresebb. -
Petyuska111
tag
válasz Bondix #28480 üzenetére
Kizárt, hogy bőrközeli legyen a SWY. Konkrétan a legerősebb, legjobban projektáló parfümöm, pedig én többnyire elégedetlen vagyok ebből a szempontból. Ugye nem arról van szó, hogy egy 1ml-es mintából fújtál egyet és elvárnád, hogy az utca végéig érezzék? A mintából 1 fújás a töredéke egy 100ml-es üvegből való fújáshoz képest. És abból sem elég egy fújás, ezt felejtsük már el. "Én csak egyet fújtam, és 3 fürdés után 128 órával később is érezte rajtam a szomszédom távoli ismerősének volt katonatársa." Aha, persze. Maradjunk annyiban, hogy az erősebb cuccokból is kell kb. 7-8 fújás - mondjuk 3 testre, 3 ruhára, 2 tarkóra - és akkor rendben lesz egész sokáig. Megamare-t nem ismerem, nem tartom kizártnak - de nehezen tudom elképzeni - , hogy 1 fújás elég legyen. Én még nem találkoztam olyan parfümmel, amiből elég lenne. Azt értem, hogy vannak olyan emberek, akik szubjektíven így élik meg - "jajj! ebből csak 1-2 fújás!". Ők arra gondolnak, hogy saját maguk sokáig érzik azt az 1 fújást és ez oké. Arra nincs igényük, hogy mások is érezzék - nem is érzi senki! Ez elvi különbség, én nem így gondolom ezt, de ilyenről a két oldal úgysem tudja egymást meggyőzni. STOP being a Sissy Sprayer!
-
Azie
őstag
megérkezett a fireplace. valóban nagyon kellemes, nem émelygős, nem fahéjas, remek téli illat.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
őstag
válasz Petyuska111 #28488 üzenetére
A megamare tényleg egy fújásos és már akkor is kicsit sok.
Másik ilyen nálam az arabians tonka, volt régen gyári mintám (2ml?), abból egyet fújtam nyak alá pólóra és szóltak h "hányszor fújtam be magam?"
-
Petyuska111
tag
válasz Freddycom #28490 üzenetére
Meg fogom ezeket nézni, most már kíváncsi vagyok. Azért volt már egy-két nagyágyú, ami csalódást okozott, pl. Khamrah: a brutál projekció inkább csak közepes, így sem rossz!, de nem ezt ígérték. Spicebomb Extreme (2022-es batch): az egekig hájpolva, ilyen beast mode, meg olyan, ehhez képest ez valóban bőrközeli, elképesztően gyenge (nem az illat rossz, az nagyon is jó, hanem projekcióra, intenzitásra!!). Dizájner vonalon ami biztosan nem okoz csalódást ilyen szempontból: Eros-ok mind (zöld, piros), JPG cuccok!!!!!, Armani SWY és egyéb parfümjeik. YSL-t még annyira nem ismerem, de ott is lehet 1-2 jó stuff. És nagyjából ennyi.
-
Petyuska111
tag
Joop homme-ról itt mi a vélemény? Tudom, hogy sokan szívből gyűlölik, teljesen szintetikus meg minden, ez igaz is, de valamiért én kedvelem, mint mindent ami fahéjas és édes. Az erőssége persze már nem a régi, inkább közepes. Joop Wild EDT for Men és Joop EDP (nem a Le Parfum, hanem EDP) van itt valakinek? Milyen? Ki szeretném prábálni ezeket is... A Joop homme-ra annyira rákattantam, hogy 1 hete csak ezt fújom, pedig lenne miből választani, már nem férek otthon a parfümöktől. Az gáz, hogy egy ilyen olcsó cuccra gerjedek? Persze, tudom, nem gáz, csak a rossz ízlés jele...:-)
-
Fr0z3n
őstag
válasz Petyuska111 #28492 üzenetére
Miért lenne gáz? Magadnak fújod, nem másnak. Amúgy én is szeretem csak már nincs. A le parfum gyorsan távozott, az nem nyert. Kár, hogy már nem olyan erős mint régen. Rendelek is gyorsan, már is felejtettem
SWY témához. Szerintem nagyon bőr függő. Freddycom-tól kaptam 2 ml-es mintát, elfujtam egyszerre az egészet magamra, adjuk az érzésnek. címszóval. Hát, 3-4 óra után rólam teljesen eltűnt.
-
Petyuska111
tag
válasz Fr0z3n #28493 üzenetére
Ez érdekes, amit az SWY-ról írsz. 1ml kb. 8 fújás egy normál parfümnél, 2ml így egyszerre kifújva 16 fújás, ami nem kevés, sőt SWY-ból én is azt mondom, hogy már túl sok, elvileg. Ez azon kevés parfümjeim egyike, amit már sikerült túlfújnom és annyira projektált meg erős volt, hogy kényelmetlenül éreztem magam egy pár órán át, amíg nem csillapodott. De ez még mindig jobb, mintha a spec bőrkémia miatt - mint nálad - gyenge lenne.
-
Bondix
tag
A JPG Le Male edt teljesen rendben van rajtam tartós a illatfelhőt nem tudom még..
A kérdésem az lenne az EDT és az EDP között mi a különbség?
Ilattra is más vagy tartósabb csak az EDP?S van egy klon ugye az Afnan 9PM EDP arról mi a véleményetek?
Tartósabb és illatra? -
addikt
válasz Petyuska111 #28488 üzenetére
Van pedig 1 fújàsos atombomba parfüm. Mancer Red Tobacco. Egy fújàs és az egész emelet érzi. Xerjoff Alexandria II, nevéhez hűen 2 fújàs és ha ment a ruhára is, hetekig érezni. Mancera Tonka Cola, szintén 1-2 fújàs, ha ebből ruhára is került, 3x kell mosni, mire kijön, ugyan úgy, mint a red Tobacco esetén. Az előbb jön ki ruhából ollóval. Szerintem aki nem érzi 5-10 perc után a SWY EDT-t, az szagvak lesz rá és azért nem érzi. Én az azzaro wanted by night illatàval vagyok így. 5 perc után elmegy rá a szaglásom és.semmit nem érzek belőle.
-
pourri
aktív tag
válasz Petyuska111 #28492 üzenetére
Joop homme-t én is szeretem, de közösségben nem merem "viselni" csakis kizárólag itthon.
-
pourri
aktív tag
Neten egy két helyen még lehet venni horror áron, drogériákban nem láttam mostanában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest