Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misogi
aktív tag
Holnap jön a parfüm amit rendeltem: [link]
Vivantis-on volt belőle 1 db, 12 ezer volt, 100ml, kommentek alapján nagyon jó lesz.
Nagy mákom volt hogy pont észrevettem.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Misogi #22003 üzenetére
nekem múlt héten egy félig teli üveg Kajal Homme jött, mellé meg még behúztam egy portugál sráctól egy tele üveg Boss Bottled Intense EDP-t, sehol nem lehet már kapni ezt a verziót... eddig nem ismertem, de nagyon kellemes darab
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz tibbike01 #22008 üzenetére
mert discontinued (az EDP verziója legalábbis, az EDT még fut javában)
nekem sosem volt, mindenhol ódákat zengtek róla, hát lecsaptam egy alkalmi üzletre, rohadt jó cucc
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Elektrosokk
addikt
Én a kokorico-ra lettem volna kíváncsi. Pont vehettem volna egy üveggel 20K, pár fújás hiánnyal, de már így is túltoltam a havi parfümkeretet...
Amúgy Ti kaptatok a Spicebombra extremre olyan bókot hogy : hol dugdosod az almás rétest ?!
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
pohár
félisten
válasz Elektrosokk #22010 üzenetére
érdekes illat lehet a JPG, bár nem igazán közkedvelt, ahogy látom a pontok alapján
-
Putyin90
senior tag
Parfümbirodalom.hu oldallal van valakinek tapasztalata?
-
Arcképgyáros
Notino-n ingyen szállítás van mindenre.
#akció
-
estikornel
tag
válasz -secret- #22018 üzenetére
Cserébe minden átlag 2 ezerrel drágább. Eros kb 14-16 ezer volt /100ml most meg 19e. Lehet, hogy csak alapból drágultak mostanában a parfümök és nem pont az ingyenes kiszállítás miatt nőttek az árak, de fura.
Plusz rég óta nézegetek egy illatot a visszaküldött termékek közt, de sokszor egyszerűen nem ugrik rá a kedvezményes árra, és ki se engedi választani ha megnyitod, csak az új bontatlan változatot. Na mindegy, a 2000 ft-os kupont letudtam egy szintén visszaküldött 100 ml-s Burberry Londonnal 6200-ért, legalább nem töröm a fejem mire használjam fel.
Viszont inkább sérült csomagolásosnak mondanám mintsem kipróbáltnak mert a ruháján (biztos tudjátok) elengedte a ragasztás és már csak alul tartja. Mivel tudnám megragasztani? Ragasztópisztolyom pont nincs, de az nem ártana az üvegének ha márr forró ragasztóval működik? Pillanatragasztó tuti hamar lejönne ha hurcibálom a táskámban.
-
Elektrosokk
addikt
aki próbálta az új ombre leather parfümöt mit gondol? Nekem nagyon nagyon tetszik, de van egy olyan érzésem hogy ez már inkább női oldalra hajlik.
vagy ne agyaljak ennyit, csak fújjam ész nélkül ?[ Szerkesztve ]
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
niof
addikt
-
Putyin90
senior tag
A Montale teszterek csomagolása miben tér el a nem teszter változatoktól?
-
tobias40
veterán
Nekem vannak Montale tesztereim amit korábban rendeltem,5-6 fújás hiányzik belőlük.
Ha érdekel vkit írjon akár PÜ-t is![ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz estikornel #22019 üzenetére
Nem véletlen, mindig ezt csinálja a Notino. Hirdetnek valami bullshit akciót és azzal együtt felemelik az árakat. Meg kiírják, hogy 15%-os kupon minden bőrápolási termékre, aztán ráraknak egy 5%-os akciót mindenre, hogy ne tudd felhasználni a kupont, mert ugye akciós termékekre nem vonatkozik Vicc..
-
Misogi
aktív tag
Megjött az Afnan Supremacy Not Only Intense. A doboz, csomagolás, üveg nagyon korrekt, szép.
Az illat egy édesebb, kicsit füstös, természetesnek ható cucc. Nagyon jó, nincs értelme CDNIM-nek ha van ilyened, mert ez sokkal jobb, minden tekintetben.
Nagyon tartós is és a projection is frankó.
Van benne egyébként valami ami miatt egyedinek tűnik, miközben tudjuk hogy ez egy Aventus clone.
Mintha kevernénk a Cedrat Boise-t, Aventus-al.
Ajánlom mindenkinek, nagyon adja!
-
tobias40
veterán
Notino-ra nincs vmi kupon az ingyen szállításon kívül?
Montale Roses Musk kellene.[ Szerkesztve ]
-
Elektrosokk
addikt
Most már úgy vagyok vele hogy veszek egy ombre leather parfümöt barátnőmnek, szerintem szuper karácsonyi ajándék lenne. Magamnak meg egy edp verziót. De vajon kell a yuqawam mellé?
-
Misogi
aktív tag
Egyébként az Afnan Supremacy Not Only Intense kb. 95%-ban ugyanaz mint a Swiss-Arabian Shawq.
Van olyanom is nagyon régről és szinte egy és ugyanaz. :(
Bár lehet csak nekem, ettől függetlenül az Afnan mérföldekkel jobb mert sokkal minőségibb és erősebb cucc.[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz Elektrosokk #22020 üzenetére
16 - ot szagoltam, na az nem igazán nőibe hajlik... 😅 nem tzdom a sima milyen de ha tényleg nőies akkor ez is kilőve... 😞
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kk831228
addikt
válasz Elektrosokk #22037 üzenetére
Mondani akartam, hogy vedd meg és kérnék belőle, de így hogy ajándék... Esetleg mondhatnád neki, hogy mostanában nem töltik tele az üveget, ez az új niche trend, egész áron fele annyi... 🤔 🤡
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Elektrosokk
addikt
válasz kk831228 #22041 üzenetére
Lehet én beszélek hülyeséget, illetve meg csak papíron van... de valami olyan finom illatt hogy egész nap szagolgatnám, ölelném ha lehetne.
A 16-ot nem ismerem, yukawam van két üveggel, az egyik 2015 a másik 21 év eleje, ezek hasonlóak, de messze nem ugyanolyanok. Fragranticán azt írják az új yukawam inkáb OL mint TF.
-
Arcképgyáros
Használtok szakállolajat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Videó stream letöltése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm