- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kertsa
senior tag
Ezek a zsinórok közül melyiket próbáltátok?
Nevis Legacy Feeder
Spro Carp Feeder
FOX MATRIX SUBMERGE FEEDER
CRALUSSO LONG & STRONG CASTING
Nevis CARP FEEDER
TRABUCCO SF FEEDER PLUS CONUS 200M*0,20/0,35 DAMILEsetleg más 20-as méretben?
-
tepenzed
őstag
Nem talált valaki jó kis előke tartót alin vagy egyéb kínai filléres oldalon?
-
VIBO
őstag
Sziasztok
Holnap tervezzük a pecat Joker tóra. Feederezni akarunk. Mit javasoltok? Hova érdemes dobni, milyen csalival, stb?
Nem voltam még ott.
-
kertsa
senior tag
válasz
sityupityu #26986 üzenetére
Ha egy szezont bír,az már elég
majd veszek másikat.
-
Grillo
őstag
Na, lenézek a Dunára, úgy nézem, majd 1 méterrel magasabb a víz, mint legutóbb. Hátha sikerül valamit kipergetni.
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Ezt az orsót simeri valaki?
Mi a véleményetek róla?
20-as, maximum 22-es damilt keresek rá. Milyen feeder zsinórt ajánlanátok rátok rá?
-
zsola32
őstag
ma előbb befejeztem a munkát, és egy gyors döntés után elmentem horgászni.
napsütés, szélcsend, 12 fok, adott volt az idő a pergetésre.
egy halam leakadt, egy stég lábánál figyelt, sajna nem jött össze,
a csuka 4kor jött, ebben a napszakban én még nem fogtam csukát, fent volt még nap, de azért sötétedett már.
egy gumihal fogta meg, ma horgásztam vele először.
(a wiobblerekkel semmit nem tudtam ma kezdeni)
három hét sikertelenség után, végre összejött valami -
gerii
addikt
válasz
Steady74 #26979 üzenetére
Hirtelen nem tudtam mit kell nézni, de ez...
Ez a klasszikus jutott eszembe. Ebből is látszik, hogy Európa kutúrált
-
Steady74
Topikgazda
válasz
Gabesz26 #26973 üzenetére
Nekem a nyeletős verziójú orsóm van, hasonlókat tudok elmondani róla, mint Te. Szerintem kis mérete ellenére kifejezetten segíti a nagy dobásokat is. 360 MH Manta EVO-X bottal, üres 30gr-os Preston kosárral 80 méter körül lehet dobni, de inkább a finom peca az ő kottája. Mondjuk én sem az említett boltból rendeltem, hanem egy nagyon kedves fórumtárs segített a beszerzésbe, és ofkorsz gyorsabb és olcsóbb volt mint a FZ.
-
tween
őstag
Kb. 145 hosszú, félmerev, dupla rekeszes botzsákot keresek. Valaki valami ötlet?
-
adrian360
őstag
ha jól emlékszem itt is felmerült nemrég a preston új cserélhető method kosara, már lehet kapni, egy ezres darabja : [link]
-
Gabesz26
senior tag
válasz
Steady74 #26972 üzenetére
Amikor én rendeltem még nem volt ilyen ingyenes szállítási lehetőség
, így szállítással nekem végül ennyibe állt meg (előtte több, mint 2 hónapig vártam a fishingzone-ra, de csak ígérgetés jött, orsót nem sikerült szerezniük).
Ha valaki érdeklődne iránta, és még nem ismeri, írok röviden pár tapasztalati dolgot az ACS P4000-ről. A fékje szerintem kimagasló + ACS klip. Az áttétel egyáltalán nem zavaró, ha nem csörlőzni akar az ember, hanem normálisan fáraszt akkor semmi hátránya nincs. Legutóbb Barinán dolgoztatták meg a halak, fogtam jópár pontyot, több 5+-ot is, de nem volt fárasztó fárasztani
-
gban
veterán
válasz
BlackmMmDog #26969 üzenetére
Ott nem sok black friday-t látok, csak kiírták hogy az van de az árak változatlanok.
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
zsola32 #26949 üzenetére
[horgász online]
Itt is van Black Friday,15-20% kedvezménnyel -
gban
veterán
válasz
Steady74 #26965 üzenetére
Azért vannak jó árak:
DAM QUICK SLS 570 FS PÓTDOB!!! - nyeletőfékes, pótdobbal, 5 csapágyas ennyiért az vicc ár
DAM FIGHTER PRO TELE POLE 4mnem jó túl sok mindenre de az ára vicc
még nagyobb vicc most komolyan, ez mire jó? Az orrod elé belógatni?
DAM EFFZETT YAGI SPIN 12-42GR ez se rossz ár, itt viszont az a vicc hogy egyszerűen kitalálhatatlan a hossza -
zsola32
őstag
használ valaki Okuma Carbonite vagy Shimano Alivio CX Match botot?
mennyire jó vétel? alkalmanként használnám, szeretnék néha úszózni is...
köszi a segítséget -
gban
veterán
Megjött a mérleg is, alig 40 nap volt.
Nem rossz, kicsi, és pontosnak is tűnik. -
vendingo
veterán
válasz
sityupityu #26953 üzenetére
Kerestem, de nem találtam, ebből gondolom, hogy még nem lehet kapni.
-
vendingo
veterán
válasz
sityupityu #26951 üzenetére
Nekem tetszik. Mikortól lehet kapni?
-
zsola32
őstag
horgászboltokban is szokott lenni "fekete péntek" ?
Ha igen, tudnátokk tippet adni,hol...? -
tepenzed
őstag
Amazon.de mocskos drága, hiába az IDEIGLENES ingyen szállítás, mikor kosárba rakod ráadásul rászámolja a magyar áfát is, úgyhogy teljesen bukó az ár. Az uk viszont szállítással már több mint az itthoni ár, ráadásul a visszaküldés is macerásabb, úgyhogy nem fogjuk megúszni a magyar árakat, ki van ez számolva
-
fess
őstag
válasz
FireFox1996 #26939 üzenetére
Én a Bükkben szoktam rájuk horgászni, de főleg tavasszal jönnek, répakockára
-
Gabesz26
senior tag
Én pl. az Amazonról (igaz, nem a .de-ről) rendeltem MAP orsót az itthoni ár töredékéért. Gondoltam megosztom, hátha talál valaki olyan horgászcuccot, amit megéri onnan venni, mert pl. egy normálisabb orsó esetén már ingyen van a szállítás
(viszont lehet én értek valamit félre, és nem jó nekünk, h ingyen szállít az Amazon.de, akkor én kérek elnézést, és kérem a topikgazdát törölje ezt és az előző hsz-t)
-
Gabesz26
senior tag
-
lakisoft
veterán
válasz
FireFox1996 #26939 üzenetére
-
gban
veterán
Végre megjöttek a villantók, ergész jók élőben:
Aki idénre rendelne, postázás dátuma október 10.
-
joe979
aktív tag
Krisztián Jászais, Gettó pecája képekben .... facés oldal !
-
joe979
aktív tag
válasz
FireFox1996 #26928 üzenetére
csZ ha nem lát akciós Shimano pickert féláron akkor kiborul
-
csƵ
addikt
válasz
FireFox1996 #26926 üzenetére
Attól, hogy felé írnak egy magasabb árat áthúzva, még nem lesz akciós.
-
FireFox1996
őstag
Úgyis csak vásárol mindenki mindenféle horgász cuccokat, itt egy -30-50%-os akció hal.hu-n: [link]
-
mano660
tag
válasz
sityupityu #26913 üzenetére
Olvastam anno, a horgászkezelésben (és más kezelésben) nem lévő vízterületeken való horgászatról.
Természetesen az "Állami horgászjegy" megléte szükséges, viszont az ilyen vízterületről fogott halat megtartani (az invazív halakon kívül ) nem szabad. -
gban
veterán
válasz
sityupityu #26913 üzenetére
Bocs, félreérthető volt picit, a területire értettem én is hogy nem kell
-
sityupityu
veterán
Szerintem is arra gondol amit te mondasz.
Viszont: én úgy tudom, hogy az ilyen vizek esetében is szükséges az állami engedély megléte, hiába nem kezeli és ellenőrzi senki a vizet. Ezt most így nem tudom alátámasztani semmivel, csak így rémlik.
tween Nem értelek, ha ilyen jó áron van akkor miért nem kettőt vettél már.
-
tween
őstag
Na megjött a dob a Stradic FK-hoz. Nem kapott el a boldogság, de most már nem mondom vissza. 13ezer pénz
-
gban
veterán
válasz
Steady74 #26910 üzenetére
Szerintem arra a víztípusra gondol ami nincs egy egyesület kezelésében sem és nem is magántó.
Korábban volt szó róla, valaki mondta, az ilyen vizeken (példát nem tudnék rá mondani de érdekelne pár) nem kell, mivel nem is lehet kapni rá területi engedélyt.
Meg ugye ha sehová se tartozik, az ellenőrzés megvalósulása is kérdéses - ki ellenőrizne ott? -
tomrRRR
senior tag
Sziasztok.
Lehet olyan helyen horgászni, ahol semmilyen engedély nem szükséges kiváltani, csak állami jegynek kell legyen.?
-
zsola32
őstag
kollégám jóvoltából - ha nem esik - megyünk a Drávára horgászni.
jó is lesz kimozdulni és más helyszínt kipróbálni, a Pécsi tó ahol eddig horgásztam jelenleg nem az igazi.pergetőbot biztos lesz nálam
-
Gabesz26
senior tag
válasz
tepenzed #26902 üzenetére
Annak a MAP-nak 5,0:1 az áttétele, a Spro Blue Arcnak 5,2:1...
Nekem van MAP-ből ACS CARPTEK ACS 4000, P4000 és van Spro Blue Arc is (ez még nem látott vizet, csak pár napja került hozzám). A P4000-re (áttétel: 6,0:1) mondják, h nem elég nyomatékos, nekem eddig még nem volt vele gondom (pedig több 5+-os halat is fogtam már a segítségével).
Ezt szerintem érdemes elolvasni [link], van benne az orsó áttételéről is szó
"Az áttétel valójában azt jelenti – mint ahogy azt mindenki tudja –, hogy egy hajtókar-fordulatra ennyiszer fordul körbe a rotor. De jelent még valamit – amiről el szoktunk felejtkezni –, nevezetesen azt, hogy ennyiszer nagyobb nyomatékot kell kifejtenünk a hajtókar oldalán, mint ami a rotoron ébred!"
Szóval az érem egyik oldala a nyomaték (ami számíthat, de helyén kell kezelni), a másik viszont az, hogy gyorsabban ki tudod tekerni az üres szereléket, ezért pl. versenyen jobb lehet (Shimano Aero sorozatnál pl. a legnagyobb áttételű a feeder verzió (5,8:1) aztán jön a match, és végül a spinning...)
-
joe979
aktív tag
Nem is tudom mit gondoljak
Talán még a blekk szép lett, a de piroska túl erős lett nekem .
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, USB-C-s / elemes, rádiós (RF), wifis (Tuya, SmartLife, stb.), programozható okostermosztát
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Terrán Synus resistor korall alapcserép (2 raklap) 550 Ft/db
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Új okosotthon eszközök bolti ár alatt - Blitzwolf SHP15, Miboxer, Aqara eszközök
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari