Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe979
aktív tag
Oké, oké .. csak a pergetős révén buktam rá. Ha használt lenne, akkor sem lenne baj. A C széria szálkás vonalai nekem sem tetszenek .
Emlékszem mikor bejöttek, mindenki szidta mekkora sz@rok, azt most már aprón sem hosszú életűek. Volt pár béna, akinek nem ált kézre, végig hurrogták a netet milyen rosszak, azt adták el sorban ....Szissz
-
tween
őstag
válasz joe979 #24595 üzenetére
Az új széria ( XTC ) nem tetszik, az 57ezres ára főleg nem. Gondoltam rakok fel egy hirdetést, hogy XTB-t keresek, erre rám írt egy sporttárs, hogy neki van egy, botot sem látott még, évek óta pihen a dobozban, kapta, de ő csak perget. Vannak még véletlenek. Nyelető dobot majd szoknom kell. Nekem csak nagyhalra kell, XH boton pihen majd, remélem lesz rá páciens.
-
joe979
aktív tag
válasz Gabesz26 #24592 üzenetére
Valami ilyesmire gondoltam, de a Walter botja sem lehet rossz. Bár mostanában eléggé rákapott a dolagira, azt nem tudom mennyire reklám ez, vagy tényleg elégedett e velük.
(#24590) csƵ : Jaja .....
(#24593) tween :
Jó kurbli , volt nekem is . Szerettem, csak nem használtam ki. A dobnyeletőt vagy szereti valaki vagy nem. nekem kézreált egyből. Mindegy melyiket tekered , negyed fordulat alatt elég határozottan dolgozik ![ Szerkesztve ]
Szissz
-
csƵ
addikt
-
joe979
aktív tag
Krisztián Jankovich
Követem · 8 perce ·Távdobó játék eredményhírdetése!
A helyes válasz:178 méter
A dobás egy Shimano Speedcast 442 cm hosszú 180 gramm dobósúlyú feederbottal teljes szélcsendben történt. Shimano Ultegra CI4+ 5500-as orsót használtam 26-os daiwa tournament evo fonott dobóelőkével és 18-as monofil főzsinórral. A 85 grammos hanato kosár etetőanyaggal megtöltve 130 gramm volt. Csalival dobtam, és a horgot direkt nem nyomtam bele az etetőanyagba. A távolság pontosan mérőszalaggal volt kimérve, de a többi részletet nézzétek meg az augusztus végén megjelenő Feedermania-ba a Fishing and Hunting-on.
Sokan tippeltetek a 178 méteres táv közelébe, de több mint 10-en pontosan el is találtátok. A két leggyorsabb:
Szerdán 11:04-kor Paul Wagner ,és
11:09-kor Brúnó Melkuhn volt.
Grat a nyerteseknek
Érdekesség, hogy a Serie Walter world champion II 427 cm hosszú és 120 gramm dobósúlyú feederbotjával, viszonylagos lágyságe ellenére is 167 métert tudtam dobni.
A pontos kérdés úgy szólt, hogy a forgatás ideje alatt mekkorát tudtam dobni. A két nyertesünk már meg van, viszont azóta sikerült már ezt is túlszárnyalnom. A legnagyobb eddig elért dobásom:183 méter!
Én mint ritka sz@r dobó maradok a picker vonalon, és medium feeder világában
Szissz
-
Telda
addikt
Az Asso Ultra Cast jó lehet feederhez is? Mert már kezdek elveszni a rengetegben.
-
csƵ
addikt
válasz DonThomasino #24585 üzenetére
Tava válogatja.
-
DonThomasino
veterán
Most a magán tavakra semmilyen papír engedély nem kell
csak megveszem a napijegyet mint egy belépőt ?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
joe979
aktív tag
válasz tepenzed #24579 üzenetére
Mikor megjelent a piacon szerettem volna kipróbálni pickeren, pont a jellemző adatok miatt. De letettem róla. Nagyon sok probléma adódott velük. És nem csak a finom pecába, hanem a pergetősök is panaszkodtak rá. Lehet a gyártás miatt, de elég nagy " perlés" is szóba jött. Az értékeket sem hozta, ami fel van tüntetve. Asszem az akkori jogszabály, ez kb 5 vagy 6 éve volt, lényegében úgy hozta le, hogy a kisker boltost lehet ezért felelőssé tenni, és nem magát a Berkleyt, mint gyártót forgalmazót. Ilyen joghézagos dolog lehetett . Utána, hogy mi lett nem tudom. Pár hónapig nem is nagyon volt belőle, de utána mindenhol megjelentek ismét. Ilyen szempontból nem ajánlanám. Aztán majd megmondják az itteni pergetős arcok mennyire jók, és ha igen , akkor hogyan érdemes használni. . .
Egy cikk róla, használati tényezőkkel !
Szissz
-
Zola007
veterán
hogy segítsem a könnyebb szövegértést, nem azt mondom, hogy a jelenlegi /jövőbeni Nevis termékek rosszak és más se vegyen, de az eddigi tapasztalataim alapján én majd mást választok a jövőben.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
tepenzed
őstag
ja értem, hát ha nekem szakad, akkor a gyorskapocs kötésnél szokott, bár szerencsére mostanában ritka, szépen kiszedi az 5-10 kg halakat is.
Amúgy feederezéshez mennyire jók a nanofil zsinórok? Nekem teljesen ismeretlenek, viszont elég meggyőzőnek tűnnek, hogy mindkét fajta zsinór előnyeit ötvözik.
Pl itt van 20-as zsinor 12,6kg szakítószilárdsággal. Ára persze van, de ha megéri...
-
-
tepenzed
őstag
válasz Zoli bácsi #24575 üzenetére
nekem a 12-es fonott előkének 2kg-val nagyobb a szakítószilárdsága, mint a 22-es trabucco főzsinornak. Ennek milyen problémát kellene okoznia?
-
Zoli bácsi
őstag
Szerintem felesleges dobóelőke, nem dobálsz akkora kosarat
Nálam a method szerelék: 20-22-es főzsinór, rajta a csúszó method kosár. Egy gumigyöngy, ami védi a kötést, majd egy forgókapcsos karabiner. Ebbe jön az előke, és a lényeg, hogy rövid előke, max 8-10cm-es. Általában fonott 008-as zsinórt használok kis horoggal, csalitüskével. Az a jó, ha az előke szakítószilárdsága kevesebb, mint a főzsinóré
Szerk: Persze monofil zsinórt is használhatsz horogelőkének, ekkor 20-as főzsinórhoz 18-as előke az ideális. Vékonyabb előkét is használhatsz, de akkor már erőgumit is jó lenne betenni...de szerintem ne bonyolítsd, amit leírtam, nekem bevált[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz DonThomasino #24565 üzenetére
Volt 4db, különböző féle Nevis orsóm az 5 ezrestől a 22 ezresig. Ebből még 1 van meg, de többet Nevis cuccot, de orsót semmiképp nem veszek.
Nem vonok le örök érvényű következtetést, csak személyes tapasztalat.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Telda
addikt
Sziasztok!
Kicsit megzavarodtam zsinór ügyben a sok olvasgatásban .
Method feederezni szeretnék.
20as főzsinórt szeretnék használni. Szükség lesz dobóelőkére és külön horog előkére is? Ha igen, akkor ezeknek hogy alakul a mérete?
Vagy a kosarat rakhatom a főzsinórra, majd egy 16-18as horogelőkét? -
Zoli bácsi
őstag
Mondjuk én feederre nyeletőfékes orsót tennék, dehát kinek a pap kinek a papné.....
Nevis..... Szerintem egy fejlődő márka itt kelet Európában, rosszabb a megítélése, mint amilyen valójában, ugye a Spro leányvállalata, és ahogy elnézem, néha a Nevis orsót a Spro-tól a neve, az ára, meg egy csapágyszám eltérés különbözteti meg. -
-
tween
őstag
A családban egy kissrác használ feederen Shimano AX 4000-es orsót. Kb. 7000 forint. Bőven tökéletes kis orsó. Nevis orsói ha tetszik valakinek, ha nem, trágya az összes...
-
tepenzed
őstag
ezt bátran ajánlom: [link]
-
Steady74
Topikgazda
Nevist ne vegyél, nem jók.
-
csƵ
addikt
válasz DonThomasino #24562 üzenetére
2000 Ft a difi.
-
tween
őstag
válasz DonThomasino #24562 üzenetére
Csak az a nem mindegy, hogy később áldod az eget, hogy 3ezerrel többet adtál érte, mint hogy az ipari hulladék Nevist vetted volna...
-
csƵ
addikt
válasz DonThomasino #24559 üzenetére
Orsóból inkább Shimano Sienna 4000FD, klasszisokkal jobb, mint a Nevis és 10k alatt megkapod.
-
Telda
addikt
válasz thlaca #24556 üzenetére
Nekem is megfelel, csak nem tudom milyen hosszú. Mert hátulra egy 30cm buzz bar-t szeretnék rakni, elől meg lenne ez. Csak nem akarom hogy nagyon szét vagy összefele álljon a botok vége. De ha ez is kb 30cm akkor az tökéletes lenne.
Köszi! Ha 35-40 az is tökéletes.[ Szerkesztve ]
-
Telda
addikt
Van valakinek ilyen bottartója?
Semmit nem találok róla, hogy milyen hosszú lenne. -
Steady74
Topikgazda
Elvileg nem. Majd megnézem a sajátjaimat va-e rajtuk valami ilyesmi. Amúgy szerintem ha valami új dolgot rendelsz, tuti legalább 3an (nagyker-kisker) összerakják és próbálgatják.
Grat a bothoz most már hárman vagyunk ebben a kategóriában Ősszel egy tereskei hármas pecát nyomhatunk majd
-
nepszter1
addikt
-
Zoli bácsi
őstag
válasz DonThomasino #24541 üzenetére
Szerintem igen! Bár nem sok termékem van tőlük, ennek a legfőbb oka, hogy felénk a boltosok CZ botokat-orsókat abszolút nem forgalmaznak, néha csali van, apró cikkek amivel találkozik az ember a boltba. Szerintem ár/érték arányban nagyon jó cuccaik vannak, nincs felső kategóriás termékük, a magamfajta proli pecásokra fejlesztenek, megfizethető, használható cuccokat kínálnak. Nagy választék sincs náluk botból-orsóból, de szerintem minden módszerhez lehet választani.
tween: Nekem ilyen van, [link] amikor vettem 135 kiló voltam, szóval ez kellett, kényelmes, masszív. Amennyiben 80kg alatt vagy, szinte bármit vehetsz ami kényelmes, ezt [link] szokták ajánlani, bár kicsit fölment az ára..
[ Szerkesztve ]
-
tween
őstag
Vennem kell egy karfás fotelt. Max. 25-ig mi a legjobb vétel?
-
DonThomasino
veterán
Carp zoom jó gyártónak mondható? (belépő szinten)
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Gabesz26
senior tag
válasz jansky1 #24535 üzenetére
Ha a haldorádós 36 ezres árat nézem, akkor tizenx ezer, de a fishingzone-os árhoz képest is majdnem 10 ezer/db... Persze erre még rájött a hazaküldés összesen 5000 Ft díja, de nekem még így is megérte.
Amazonról vettem, a hazaküldésben pedig egy kint élő barátom segített, mert nem postázott Mo-ra az eladó.
-
vendingo
veterán
válasz DonThomasino #24538 üzenetére
Gumi van 1-100+ cm közőtt. Én gumizni 5-10 centis gumikkal szoktam 3-10g jigekkel egy 5-20-as bottal (tavakon). Ezzel szoktam wobblerezni meg villantózni is. Folyóra szerintem erősebb bot kellene a sodrás miatt, meg oda nehezebb jigek is valók.
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
DonThomasino
veterán
válasz vendingo #24537 üzenetére
Hű Bocs kezdő vagyok.
Gumi méret - ott is van méret ? gumi kishal
víz jellege - folyó esetleg kis állóvízek
dobandó távolság- kis távolság 20-30m
milyen halakra - nincs konkrétTaláltam egy akciós botot nagyon tetszik
de a dobósúlyát túl nagynak vélem 10-30g vagy 20-50g.[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz DonThomasino #24536 üzenetére
Gumi méret, víz jellege, dobandó távolság, milyen halakra? Látatlanba egy 5-20g körüli botot mondanék.
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
Egy 2m körüli alap pergető bothoz, kis gumihal csalihoz
milyen dobósúly az ideális?[ Szerkesztve ]
-
golyós
addikt
válasz Zoli bácsi #24533 üzenetére
Köszi!
Ezért kérdeztem, a tapasztalat a lényeg
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Zoli bácsi
őstag
válasz golyós #24532 üzenetére
2 éve vettem, pont Nevis PVC ernyőt. Egyszer állítottam fel...az udvaron. Vettem hozzá ilyen leszúrható tartót, leszúrtam, az ernyő szárat beletekertem. Míg az oldalával bíbelődtem, egy széllökés feldöntötte, a szárat meghajlította, valami semmirevaló szára van. Vettem ilyen földbe tekerhető esernyőtartót, szintén Nevis, hogy az biztosabban tartja. Nos, a Nevis extra tartóba nem megy bele a Nevis esernyő szár, mert pont olyan vastag az anyag.... Itt a fórumba mondták hogy vegyek vasas boltba vasból esernyő szárat, mert másnak is elhajolt a szár, itt helyben keresgéltem, csak furcsán néztek rám. Itt betelt a pohár.
Hogy kidobtam vagy eltettem valahova nem tudom, jó eséllyel kiraktam mikor vitték a kukát, nekem nem hiányzik. Így is amire kipakolok a vízparton, legalább negyed óra, nem még ilyen fossal kínlódni, leülök egy fa alá, árnyék van, ha esik beülök az autóba.
Persze ez egy vélemény, pár éve itt érdeklődtem, azt mondták hasznos cucc.[ Szerkesztve ]
-
golyós
addikt
Sátras ernyővel vannak tapasztalatok?
Jön a szülinapom és asszony érdeklődik, hogy ernyő vagy rod pod? Én az ernyőre szavazok mert a rod podot max stégen használnám ki, az ernyő meg mindig jó.
Levehető oldalút néztem ki, idáig a Nevis Pvc 250cm a nyerő, állítólag sima anyagút nem érdemes venni, nem bírja a strapát.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
válasz tepenzed #24524 üzenetére
Nekem a 2 hetes merítőfejemen engedteel a ragasztó, visszavittem WL-be.Azt mondja az eladó szívesen ad egy újat de pont ilyen hitvány a gyári ragasztása, ezért ha nem gond megragasztja.Oké
Patex Gel-el kinyomta azt mondta ez többet nem enged el.Állítása szerint nem én voltam az első és az utolsó aki így jár, sőt neki 30ezres merítőfeje van az is leesett, visszaragasztotta, azóta jó.
Nem bírják a vízet a gyári ragasztók.
Nem tudom mire számítottak a gyártók, hogy nem lesz vizes??Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
vendingo
veterán
válasz Zoli bácsi #24521 üzenetére
Munkám miatt rengeteget telefonálok (napi 20-60 hívás). Ha telefonálok, többnyire kapás van. Szoktam azzal szórakozni, hogy felhívom kollégám, hogy pár perc múlva csörögjön meg. 10-ből 5x abban a pár percben jön is a hal.
-
tepenzed
őstag
-
tween
őstag
Shimano ultegra 5500 xtb-re keresek dobszűkítőt. Hálás lennék, ha valaki adna linket. Köszönöm!
-
Gabesz26
senior tag
válasz tepenzed #24516 üzenetére
Több mint 1 éve használom a MAP CARPTEK ACS 4000 FS orsóját, és közel egy éve van Wychwood SOLACE BIG PIT 55FS orsóm is (ezt 390-es heavy boton használom). Mindkettő ACS klipszes, és szeretem őket, klipszet használva is nyugodtan megy el az ember WC-re .
A Tubertini Concept megvétele után (köszi itt is fórumtárs ), kellett még 1 orsó. Gondolkodtam rajta, hogy veszek arra is ACS 4000 FS-et, de végül találtam Angliában nagyon jó áron P4000-et, és amellett döntöttem (könnyebb, picivel jobb minőség, és normális méretű fék"csillag"). Az ACS 4000 FS-nél számomra a viszonylag kis fékcsillag az egyedüli hátrány, bár megszokható, de így, h többféle orsót is használok nem mindig esik rögtön kézre.
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
válasz Steady74 #24517 üzenetére
lehet akkor ilyesmi lesz a következő, most egy egyszerű 40-es nevis snipe feederem van, teljesen emg vagyok elégedve vele, de megnéznék egy komolyabbat is
Amúgy olyat nem tudnak az orsók, hogy pl két fékbeállítás között válthatunk egyszerűen? Mert pl elsőfékes orsómnál nehéz visszaállítanom az optimális keménységűre a féket, mert közben mindig húzogatnom kell a zsínort, ami annyira azért nem tesz jót neki, egyszerűbb lenne, ha rögtön tudnám, meddig tekerjem
-
Gabesz26
senior tag
válasz DonThomasino #24512 üzenetére
A ponty angol neve, emiatt jelenik meg több márkanévben is (pl. carp zoom, carp academy stb.)
Az új SW orsókhoz: nem vagyok potenciális vevőjelölt (Angliából úton 2 db MAP P4000FD , így most egy időre orsó fronton jól elvagyok), de nekem nem okoztak csalódást. Külsőre valóban hajaz a Nevisre, de attól még valószínű jobb minőség annál. Mivel a legnagyobb orsógyártótól rendelik, így gondolom én, h van lehetőség az alkatrészek anyagának megválasztására is. Ezért lehet az, h a DG orsókra nem sok panasz érkezett idáig (valószínű normálisabb alapanyagból készültek a belső fémalkatrészek), holott az is "Nevis klón". A Nevis orsók az olcsó ár érdekében a spórolásról szólnak. Ez az anyagminőségen, csapágyszámon stb. egyértelműen látszik.
Az SW orsócsalád árazása is rendben van sztem, ha megnézzük, h a DG-s orsók pótdob nélkül mennyibe kerülnek, és 2000 hozzá egy pótdob, itt meg alapból min. 3 dob (nova 4) jár hozzá. Az is látszik, hogy WT koncepciója teljesen más volt az orsók megalkotásánál, és más célközönségnek is szánta, mint Döme. Ha teljesen más, egyedi formát akart volna, az valószínűleg olyan felárral jár, amit ilyen relatív kis darabszámú szériánál nem érte volna meg neki felvállalni, mert itthon nem tudja eladni...
Ha választanom kellene, h Supersensitive vagy Racer, én az utóbbit választanám.Ha abból indultam volna ki, h a MAP P4000 külsőre egy az egyben Nevis Airtec, akkor valószínű nem veszem meg, de nem csak a külső a fontos...
[ Szerkesztve ]
-
csƵ
addikt
válasz DonThomasino #24512 üzenetére
Önmagában nem. Carp Zoom, Carp Academy inkább.
-
DonThomasino
veterán
A Carp az egy márka ?
-
Zola007
veterán
válasz golyós #24510 üzenetére
nekem mindig akkor van szinte kapásom mikor éppen eszem, iszom, etetőt keverek, másik botot csalizok, stb.
Fenekező pecát 1 botnál többel nem tudom elképzelni nyelető nélkül és nem a kényelmessége vagy a halvesztés elkerülése, hanem a felszerelés biztonsága miatt.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
golyós
addikt
Mert olyan jó dolog dobásnál meghúzni, majd kiengedni a féket nehogy vigye a hal majd kapásnál újra meghúzni, hogy szintén ne vigye nagyon könnyen.
Sokkal egyszerübb a nyelető, beállítom elöl is, hogy fárasztásnál tudja húzni és kész.Nem azért megyek horgászni, hogy tekergessem ide-oda a féket.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Steady74
Topikgazda
Nem értek egyet veled. Mit csinálsz, ha éppen szákolsz és a másik botodat le akarja szedni valami a tartóról? Hasznos kiegészítő, de szögezzük le, hogy a botok mellett nem kell aludni.
Nekem ezeknek az orsóknak a megalkotása nem tetszik. Tudom, nem lehet minden nap kisz@rni a spanyol viaszt, de, hogy nyíltan vállaltan összelopkodott ötletekből született termékre legyünk büszkék azért az nem egy gain dolog. Elsőre nekem is újragondolt Nevis a benyomásom.
-
golyós
addikt
válasz adrian360 #24505 üzenetére
Facebook: WalterLand: 15.990 Ft - 26.990 Ft között vannak, holnap felkerülnek a webshopba
Nem Daiwa. A világ legnagyobb független gyártójánál készül, ahol több tucat márkának gyártanak orsókat. Pl. a fent említettek közül mindnek...
Nálam tárgytalan lett, semelyik modellben sincs nyelető.
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Zola007
veterán
válasz adrian360 #24505 üzenetére
én úgy 16-18 ezerre tippelem
gondolom a Nevis Cayman Feeder felturbózott változataMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Barell
senior tag
Sziasztok, eladó egy Savagegear Black Savage Spin 231cm bot. Tokjában, szép nem sokat használt állapotban. Ha érdekel valaki privát.
-
Daffchy
őstag
Köszönöm az eddigi segítséget mindenkinek!
Egyébként telepített és élő víz is szóba jöhet, vegyesen.
Amit eddig kinéztem, az egy Prologic C1 360 3lbs és egy FOX EOS10000 orsó.
Orsóból még a Penn tetszett meg nagyon, igaz ez inkább 40E Ft.
Márkáról tudnátok mondani valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest