Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mano660
tag
válasz Synaptic #16012 üzenetére
Szia!
Én a Nevis hurokkötőt vettem 600 Ft-ért a helyi horgászboltban. Minőségben semmiben nem különbözik a Sensastól (felmerült bennem, hogy egy cég készíti az összes forgalmazónak).
[Nevis hurokkötő]"God did not create man, but man creates gods for himself." (L.A.Feuerbach)
-
mano660
tag
válasz FireFox1996 #16403 üzenetére
Ebben lehet igazság, mivel a Walterland-ban már decemberben ennyiért árulták a Shimanokat.
Például:
Shimano Aernos 4000FAEgyszerű marketing fogás.
"God did not create man, but man creates gods for himself." (L.A.Feuerbach)
-
mano660
tag
válasz dragonfx #16437 üzenetére
A különbség a Spro és a Shimi között az anyag-, és az összeszerelés minőségében van. Több Spro orsót vásároltam, és mind azzal kezdtem, hogy széjjel szedtem zsíroztam, hézagoltam, a fék lamellákat sorjáztam, zsíroztam.Ezek után már egész használható orsó vált belőle (bár sosem értettem, hogy a dobtengelyt miért nem készítik nagyobb átmérővel), és most itt nem a Ryobi által gyártott Blue Arc-ról beszélek. A Shimi esetében minderre nincs szükség, azonnal használható gond nélkül (ebből is több orsóm van).
-
mano660
tag
válasz Zoli bácsi #17305 üzenetére
Hali Zoli bácsi!
A két belinkelt szék közül a másodikat ismerem (igaz DAM felirat volt rajta). Előre bocsátom én 76 kg, és 176 centi vagyok, de hosszabb időt eltöltve a székben pont a mérete miatt már kényelmetlenné vált.
Nem egy horgászat végződöt hátfájással, meg is váltam tőle egy év után.
Én is azt javaslom, hogy személyesen vásárolj széket.Üdv: mano660
-
mano660
tag
válasz Zoli bácsi #17312 üzenetére
Én egy MANTA Forest PVC 250 cm sátras ernyőt használok. Általában csak ernyőként (árnyék), de nagy szélben, és esőben már számtalanszor segített átvészelni a rossz időt.
Üdv: mano660"God did not create man, but man creates gods for himself." (L.A.Feuerbach)
-
mano660
tag
Sziasztok!
Light feeder botot keresek főleg pontyozáshoz (átlag 2-6 kg -os halakra számítva).
Kifejezetten keszegre nem horgászom, de örülök a beugró keszegeknek, kárászoknak, compóknak.
Két bot között vacilálok: Serie Walter Black Feeder 330 vs. Serie Walter Nova Light 330 .
Melyik lenne számomra a megfelelőbb bot?
Sajnos nincs alkalmam megtapogatni a kiszemelt botokat.
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv: mano660"God did not create man, but man creates gods for himself." (L.A.Feuerbach)
-
mano660
tag
válasz forras2 #17394 üzenetére
Szia!
Köszönöm! Én is a tájékozódás alapján a Nova felé hajlok, bár olvastam olyan véleményt is, mely szerint a Black ugyan lágyabb bot, azonban terhelés hatására jobban felkeményedik. Talán van benne valami, hiszen a súlyukat tekintve a Black nehezebb, ami számomra a vaskosabb blankot jelent.
-
mano660
tag
válasz Zoli bácsi #17819 üzenetére
Szia Zoli bácsi!
Ezen a videón mutatja be Döme az általad keresett módszert. 14:30 tól kezdődik.
[link]"God did not create man, but man creates gods for himself." (L.A.Feuerbach)
-
-
mano660
tag
válasz Gabesz26 #19966 üzenetére
Szia!
A Preston L-es kosarak kb 20-25 gramm etetőanyag befogadására alkalmas (több dologtól is függ).
A bot is meghatározó, például az én Manta Evo-X 360-as botom is 15-60 gramm dobósúlyú, és a 40 grammos kosarat megtöltve (kb. 65 gramm) merészen suhinthatom károsodás nélkül.
-
mano660
tag
válasz musli26 #20380 üzenetére
Szia!
Igen, már többször is.
Konkrét eset. Rendeltem egy botot, a kértem tőlük, hogy mielőtt elküldik nézzék át, ne legyen görbe.
A bot megérkezett, azonnal ellenőriztem, persze görbe volt, jeleztem feléjük, hogy visszaküldöm, és posta fordultával visszament.
Megkapták, és mivel eredeti csomagolásban, sérülésmentesnek találták, utalták is vissza a vételárat.
Volt amikor cseréltettem, az is gördülékenyen lezajlott.
Persze a visszaszállítás költsége téged terhel.Remélem tudtam segíteni.
Üdv: mano660
-
mano660
tag
válasz sityupityu #21386 üzenetére
Sziasztok!
A sajátomat tavaly a Wobblerek.com -ról rendeltem pótdobbal, sőt további pótdobot (akár többet is) rendelhettem a csomaghoz kedvezményesen 2500 Ft-ért.
http://wobblerek.com/product/ryobi-zauber/Üdv.: mano660
[ Szerkesztve ]
-
mano660
tag
válasz sityupityu #21389 üzenetére
A Wobblerek.com magyar cég, Nyírtelek a székhelye.
[link]"God did not create man, but man creates gods for himself." (L.A.Feuerbach)
-
mano660
tag
válasz Zola007 #22432 üzenetére
Szia!
Igen van. Az enyém annyiban különbözik, hogy a fogantyú része is állítható (volt, amíg a rögzítő műanyag elem meg nem adta magát).
Különben jól használható nagy segítség (a mi tavunkon nincs kordély), tömlős kereke csendessé teszi, ugyanakkor a négy év alatt hétszer kaptam defektet.Meg kell tapasztalni a rajta szállítandó cuccok elhelyezését (alulra kerüljenek a nagyobb súlyú rakományok, különben instabillá válik menet közben, a keskeny nyomtáv miatt). A legnagyobb súly amit szállítottam rajta károsodás nélkül, 40 kg fölött volt.
A képen látható cuccok (a bottartó és a vödör kivételével) mind elfér rajta.
Mivel a molnár talicska kerekével megegyező a mérete, lehet hozzá belső gumit, illetve abroncsot kapni, mezőgazdasági boltokban.
Remélem tudtam segíteni, esetleges kérdésedre szívesen válaszolok.
Ui.: a Te általad fölrakott talicska masszívabb, ma már én is inkább azt venném."God did not create man, but man creates gods for himself." (L.A.Feuerbach)
-
mano660
tag
válasz vendingo #23232 üzenetére
Szia!
Már négy éve használom a Walter Manta Forest 250cm pvc ernyőjét, és nagyon sajnálnám ha tönkre menne (szerencsére még semmi jelét nem mutatja, hogy másik után keljen néznem).
Ezt már nem forgalmazzák, viszont a Manta Forest EVO néven egy sátor anyagú ernyőt igen (ha most vennék ezt választanám).
[link]
Mindenképpen azt ajánlom, hogy 250 cm- est vegyél, és pvc vagy sátor anyagút. A sima nylon ernyő alatt szépen leéget a nap (tapasztalatból tudom).
Ez pedig az enyém:"God did not create man, but man creates gods for himself." (L.A.Feuerbach)
-
mano660
tag
-
mano660
tag
-
mano660
tag
Vásároltam tőlük, és nekem is pozitív tapasztalatom van velük.
Amennyiben megvan a régi horgászigazolványod ( melybe szerepel a "horgász ismeretekből beszámolt" bejegyzés akkor nem kell újra vizsgázni.
Üdv.: mano660
-
mano660
tag
válasz csabamigo #25522 üzenetére
Szia!
A Lidl-ből vásároltam nemrég 599 Ft-ért gyémánt fenőrudat, ezt használom.
A horog fenéséhez egy horony is ki van alakítva rajta, illetve egy oldalán lapos rész is található.
Van horogfenőkövem is de a Lidl-is számomra jobban bevált."God did not create man, but man creates gods for himself." (L.A.Feuerbach)
-
mano660
tag
válasz miska17 #25528 üzenetére
Én a hengerest használom, melynek az élezés szempontjából hasznos hossza 75mm, és 6mm az átmérője.
Nyolcas horog volt eddig a legnagyobb, és tízes ( 2260 b ) a legkisebb horog amit rendszeresen élezek, de véleményem szerint a nagyobb, illetve a kisebb méretek sem okoznak problémát.
Szárazon használom, és a fenés végeztével betolom a védőhüvelyébe.A védőhüvely hossza 125mm, teljes hossza használatra kész állapotban 200mm.
Gondolkodtam a kúpos változat vásárlásán is, mivel azzal a horog öble felől lehetne élezni. Esetleg nagyobb horgoknál van jelentősége.[ Szerkesztve ]
-
mano660
tag
válasz vendingo #26005 üzenetére
Itt is 4+1 -nek látszik!
Ryobi EcusimaDe mégsem, az ötödik a dobban van. Az viszont jól látszik, hogy a kritikus pontokon van golyóscsapágy.
[ Szerkesztve ]
-
mano660
tag
Péntektől 20 %-kal olcsóbban meg is vásárolhatod!
Walter akció"God did not create man, but man creates gods for himself." (L.A.Feuerbach)
-
mano660
tag
Sok Shimano termék ezen akción kívül le van árazva:
Walter Shimano akció"God did not create man, but man creates gods for himself." (L.A.Feuerbach)
-
mano660
tag
válasz tepenzed #26819 üzenetére
A Serie Walter Nova Light Feeder 330 bot sajnos már hónapok óta nem kapható.
Figyelem, mert szerettem volna vásárolni egy ilyen botot."God did not create man, but man creates gods for himself." (L.A.Feuerbach)
-
mano660
tag
válasz sityupityu #26913 üzenetére
Olvastam anno, a horgászkezelésben (és más kezelésben) nem lévő vízterületeken való horgászatról.
Természetesen az "Állami horgászjegy" megléte szükséges, viszont az ilyen vízterületről fogott halat megtartani (az invazív halakon kívül ) nem szabad."God did not create man, but man creates gods for himself." (L.A.Feuerbach)
-
mano660
tag
válasz jansky1 #27286 üzenetére
Én már két éve csak így fűzöm a gumikukoricát (meguntam pótolni a tüskéről lemaradt kukoricát).
A legkisebb horogméret amit eddig gumikukoricával használtam 14-es OWNER 50188 horog ezt sem emeli fel (persze a gumikuki sem egyforma).
Általában 12-es horoggal használom a DAM gumikukit."God did not create man, but man creates gods for himself." (L.A.Feuerbach)
-
mano660
tag
Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok!
-
mano660
tag
válasz Szeszkazán #27774 üzenetére
Tudomásom szerint a Haldó kajákat (az erjesztett kivételével) a TopMix gyártja.
Ui: látom nem csak én tudom így.
[ Szerkesztve ]
-
mano660
tag
válasz sityupityu #27817 üzenetére
Itt most olcsóbb is.
-
mano660
tag
válasz tepenzed #27833 üzenetére
A helyedben gyűjtenék még pár ezrest (valamint megvárnám a tél végi akciókat), és ezt venném.
Évek óta használom ennek az ernyőnek a PVC-és változatát (sajnos az már nem kapható, anno 13 ezres volt az ára), és mondhatom strapabíró ernyő.[ Szerkesztve ]
-
mano660
tag
Úgyszintén,engem kedden hívtak de a rendelésem egy részét nem tudták teljesíteni ( csak február végi teljesítéssel ), így sztornóztam.
Talán nem az Ő hibájuk, mivel a nagykerből nem tudtak szállítani."God did not create man, but man creates gods for himself." (L.A.Feuerbach)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest