Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Ja ja.
Ami meg az elfekvő botokat-orsókat illeti ha hozzám eljönnétek kb rosszul lennétek.
Én régen rengeteget üzleteltem horgászmotyókkal. Amiket kifejezetten azért vettem (jó áron jutottam hozzájuk, külföldi beszerzés), hogy továbbadjam azokkal nem is volt gond. Viszont előszeretettel vettem magamnak is dolgokat amik csak gyűltek és gyűltek. És hát az a nagy probléma velem, hogy képtelen vagyok megválni a horgászdolgaimtól. Vannak olyan botjaim-orsóim amiket még soha nem használtam, pedig már évek óta megvannak. Tipikus gyűjtőbetegségben szenvedek.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
tween
őstag
válasz sityupityu #25098 üzenetére
Csak az olvasószámot keresik. Hogy milyen eszközzel, az már mindegy nekik..
-
veterán
-
adrian360
őstag
válasz FireFox1996 #25096 üzenetére
hát nem hiszem hogy sok halgazdaság foglalkozna menyhal neveléssel, szerintem az is csoda hogy ennyi életképes egyedet bele tudtak rakni
-
Gézengúz
addikt
30-35 kg mi??
-
vendingo
veterán
válasz jansky1 #25090 üzenetére
Simán elég a 10-12-14-es fonott pergetéshez.
Én 12-es fonottal tervezem feltölteni az orsómat.Szeszkazán: Köszi a tippet.
Agyalok még ezen a bot vételen, mert kezdünk kicsúszni a szezonból, illetve nyakunkon a pergetőszezon.
Nem tudom mitévő legyek. Spiccbotot szerettem volna, de a spicces szezonnak hamar vége lesz, de a feederes se fog sokkal tovább tartani, mert nem bírok majd órákat szobrozni hidegben.
A pergetés legalább kimelegít[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
tween
őstag
válasz joe979 #25087 üzenetére
Persze, mert hatalmas a kupi a garázsban, a régi dolgok meg ugye leghátul vannak
Azt veszem észre rajta, hogy hiába heavy, olyan az akciója, mint egy mostani médium, alsó hangon. Simán derékba hajtom, könnyedén. Tetszik. Mondták, hogy el ne adjam, mert nagyon ritka darab.
-
jansky1
senior tag
Szerintetek egy 0,10 vagy 0,12-es fonott jó lenne főzsinórnak süllő, csuka pergetéshez? Csali elé kerülne így is FC, vagy drót, vagy akkor felesleges finomkodni?
-
vendingo
veterán
Nem értek hozzá, azért kérdezek. Soha nem tetszett a feederezés, de mindenki azzal tolja a tavon, aztán kedvet kaptam. 15-20 között nézegetek, még az is lehet, hogy veszek egyet, ha már a spicc botot tavaszra halasztottam. Gondolom 40-es zauber jó lenne hozzá, vagy nyeletőfékes kellene?
-
gban
veterán
válasz FireFox1996 #25073 üzenetére
A "bogyók" a lebegtetés miazz vannak a horognál?
Postázást nem vállalok.
-
csƵ
addikt
A Shimano mikor szokta kidobni az új katalógust?
-
joe979
aktív tag
Tegnap a gettóban ahova dobtam géb termet . Meg kitekeréskor a horgon fityegett egy aprócska márna.Még csak a kapását sem láttam. De akik kint voltak még azokat sem kényeztette a tegnapi nem. Az esti órákban a lépcsőzésen még volt egy fiatal párocska, ment a Brazzers forgatás, mert a lányból annyit lehetett látni bólogat rendesen ... Hát igen a Duna jót tesz testnek és léleknek egyaránt
Szissz
-
Grillo
őstag
Srácok, horgászott már valaki a fóti gyerekvárosi tavon? Egy ismerős ajánlotta, de hátha itt is van infó.
-
tepenzed
őstag
válasz golyós #25066 üzenetére
nem
ma még utolsó probálkozásként bekentem pillanatragasztóval, az legalább megfogta mint az állat, csak kérdés mennyire fogja bírni. A többi ragasztó valahogy ezzel az anyaggal nem kötött.
Valószinűleg Döme bácsi új nyele, a szegecses Team Feeder Master Carp 350 lesz berendelve
[ Szerkesztve ]
-
tween
őstag
Pontyos főzsinórt keresek a felsőbb mezőnyből, nagy tekercsben, de ez a Technium rohadt drága..Ár/érték arányban mi most a legjobb? Fox? Daiwa? Ezekben a camo zsinórokban van plusz?
[ Szerkesztve ]
-
golyós
addikt
Holnap Keve!
Már elvonási tüneteim voltak.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
csƵ
addikt
-
musli26
tag
Nem tudom kiszokott vásárolni a Decathlon Webáruházban.
INGYENES kiszállítás csak a mai napon.Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
nepszter1
addikt
Valaki használta már őket?
-
csabamigo
aktív tag
válasz jansky1 #25056 üzenetére
Nekem ami legjobban bejött eddig a method kosárhoz az a Stég féle micropellet 1 mm!
A dobozra írtak szerint kevertem és egész nap (10-11 óra) tökéletes maradt az álaga!
Igaz, mindig szépen visszazártam a doboz tetejét töltés után![ Szerkesztve ]
Az Élet a Legjobb Méreg!
-
vendingo
veterán
Tegnap teszteltem a dovit csontis tápot. Rettenet az állaga, kosárba nem marad meg, egyből szétesik becsapódáskor. Kevertem másik táppal, de teljesen tönkre tette annak az állagát is. Tegnap végre megtört a jég, fogtam szilvás bojlival egy 3 kilós nyurga pontyot. Ma megyek megint, tesztelek egy áfonyás tintahalas bojlit. Method technika működhet bojlis bottal is?
-
csabamigo
aktív tag
válasz tepenzed #25046 üzenetére
Köszi neked is!
De ha jól látom akkor ebben a kapocs nem forgó,nekem pedig az a lényeg!
Nagyobb csali(gumi tigrismogyi,több fűzött kukorica stb.)kitekerés után vettem észre,hogy teljesen,fele hosszra tekeredett az előkezsinórom!
Ezért néztem a Gurut![ Szerkesztve ]
Az Élet a Legjobb Méreg!
-
csabamigo
aktív tag
Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni,hogy használ e valaki közületek GURU gyorskapcsot amire az előkezsinórt akasztom?
Én a sima gyorskapocs gyöngyöt használom de az ugye nem forgó és ezért ha dobom,vagy kitekerem a cuccot akkor betekerheti a zsinórt vagy az előkét!
Ez a guru pedig forgós csak nemtűnik olyan biztosnak,kilóg alul a kapocs rész,ha felcsúszik az ütköző akkor esetleg könnyen kiakad az előke?!
Vélemény?Az Élet a Legjobb Méreg!
-
veterán
-
vendingo
veterán
Lol! Aktfotózás van a tavon tőlem 30 méterre. A csaj ott pózol az akadóba, ahol legalább 3 villantóm bentszakadt.
Holnap megkeresem vidékilányon.[ Szerkesztve ]
-
tween
őstag
DAIWA MATCH WINNER 3012D QDA <-- ismeri valaki ezt a típust? Egyáltalán milyenek a Daiwa match orsói? Merre érdemes nézelődni?
-
veterán
-
tween
őstag
Gyerekek, én évek óta nem iszok alkoholt. Pölöskeit szoktam vinni (ha viszek), szó szerint értettem a szörpöt Van egy artézi forrás a tavunkon, több, mint 100 éve folyik, onnan szoktam vizet nyerni, ha nem viszek semmit.
-
joe979
aktív tag
válasz vendingo #25030 üzenetére
Áh, ez a dobálós dolog, valahogy még nem érintett meg , bár a hétvégén sikerült bagóért beszereznem egy 3méteres Nexave pergetőt , ML, 5-20gr. Könnyű fenekezésre. Ismerős ajánlotta hogy vegyek hozzá, Dorado csalikat balinozni ... De ettől tartok, nagyon hülye vagyok a csaliválasztáshoz A pergetős pecát, valahogyan szeretném kihagyni az életemből ...
Kicsit más téma , de még az egérhez, látnátok mekkora retek dzsuva van a parton. Nem is értem az embereket. Lépcsőzésen szanaszét zúzva rengeteg üveg , mindenhol otthagyva minden. Mindez a parlament közelében. Azt sem értem miért nem képesek kihelyezni, pár darab szemetest. Okádék ami van a parton
Elkeserítő . Peca közben azon kattogtam, valakinek csak kellene írnom pár sort, vagy lábatlankodni, de ez kihez tartozna .... Pedig megérné, ha látná a nép, van útközben valami apróság amibe belehet dobni pár méteren belül, a nem kívánatos dolgaikat, talán egy pár fokkal szebb lenne a betonplacc.
Kb mint amikor összegyűlik a menekülthalmaz .[ Szerkesztve ]
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz vendingo #25026 üzenetére
Kivételesen igen, Csopakon két napon át csak betliztem
Dunával valamiért jóban vagyok 2 hétig nem látott, És ami fontos nem szakadtam be !(#25027) tween : Milyet is ?
(#25028) sityupityu : Inkább bemákolós peca ezFajta ? Méretkorlátozás ? Védett ? Nem sajtra jött ennyit segítek ... vagy menjek át a rágcsálósba ?
[ Szerkesztve ]
Szissz
-
veterán
-
joe979
aktív tag
Tegnap a Jászain, aránylag ficeregtek a szilvák, ilyen fél kiló környékén , plusz minusz pár deka súlyban . Meg egy kölyök marci . Hihetetlen alacsony most a víz. Mindenki csontira jött , a sajthoz hozzá sem nyúltak. A mellettem levők is fogtak pár szilvát . Aránylag jónak mondható volt ez a rész most. Szép peca volt, jó idő na meg persze sör
Szissz
-
nepszter1
addikt
Hali , szeretnék majd egy erősebb feeder botot amivel akár 75-100 méterre is el tudnék dobni meg szeretnék vele horgászni folyón is 2bot -2 orsó erre a keret 80k de nem most szeretném ezt venni csak karácsonykor csak addig szeretnék nézelődni utána járni a dolgoknak én amit kinéztem és tetszik az az orsó de lehet picit drága lesz [link]
-
tepenzed
őstag
Na ha igy is leesik a meritofejem, akkor feladtam a ragasztott nyelekkel
-
vendingo
veterán
Én még rábeszéltem volna egy etetőhajóra, egy csónakra, sátorra....
Állítólag kifejezetten bojlis cuccot kért a gyerek, amit meg is kapott.
Én is kereskedő vagyok, jönnek speckó igényekkel, de azt se tudják, hogy miről beszélnek. Ilyenkor tartok egy gyorstalpalót, fejtágítást és rábeszélem arra amire valójában szüksége lenne.
adrian360: Nem téptem ki a száját, semmi ellenállás nem volt a bot végén. Lehet úszóba akadt neki, mert lebegtetett cuccal horgásztam.
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Tegnap esti peca: semmit nem fogtunk.
Volt egy füstölős kapás, 10-20 méter zsinórt lerántott a hal a nyeletőről, de mire bevágtam nem volt rajta a hal.
Nyelető nélkül valószínűleg a vízben végezte volna a bot, vagy szakadt volna a zsinór.Szomszéd stégen volt egy gyerek aki 1 hete horgászik. 2 perc után jött át, hogy csináljak neki szereléket, mert elszakadt neki a fonott bedobáskor...
Persze a boton és csalin kívül nem volt semmi nála, szóval hazaszaladt a cuccért.Amikor visszajött a kezembe adott valami NASA által fejlesztett szerelékhez való cuccokat, amilyet még képen se láttam, nem hogy élőben. Paraszt módszerrel összetákoltuk neki valahogy. 5 perc után jön vissza, hogy leszakadt neki a horog, állítólag eltépte a hal a fonott előkét, amit én kötöttem neki.
Nem tudom mit csinált a gyerek, de folyamat tákolt bütykölt, talán ha 1x bedobott.
Ami durva volt, hogy én kabátban vacogtam, ő meg papucsba, rövid gatyába, pólóba volt a stégen.Nem értem, hogy hogy lehet úgy kimenni horgászni, hogy se szerelékhez való cucc, se szaktudás nincs.
Ajánlottam neki a haldorádó olvasgatását.Kezdő horgásznak jól eladták a bojlis botot, 8000-es orsót fonottal, meg (számomra)űrtechnikás bojlis szereléket. Sajnáltam szegényt.
-
FireFox1996
őstag
Aki RSD-en szokott horgászni, ez érdekes lehet: [Duna-ág vízminőségéről (2016.08.09.)]
[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
szuszinho
őstag
válasz dragonfx #24935 üzenetére
"Sziasztok mai horgászatom eredménye a joker tavon!! Összesen sikerült fogom 25- db pontyot ojan 2,5-5 kg közöttieket !
Ráadás képen sikerült fogom egy 11,34 kg os gyönyörű tükör pontyot !!
Az összes halat Nem fotóztam csak a leg nagyobbat !!"Idéztem, nem javítottam bele
-
miska17
tag
válasz Zoli bácsi #25007 üzenetére
Ez tavasszal verhetetlen volt , [link]pellet darabkékat is tartalmaz ,nagyon érdekes ,rugalmas állagú volt etetőkosárban, pontyok szerették;
-
tepenzed
őstag
válasz Zoli bácsi #25007 üzenetére
amúgy nekem a HD top method család is nagyon kényes, ha nem tökéletes a bekeverés, akkor vagy beleragad a method kosárba vagy esik széjjel és állandóan permetezni kell.
Ami nekem bevált az a Dynamite Baits, annak mindig tökéletes az állaga, príma a kosárban
[ Szerkesztve ]
-
Zoli bácsi
őstag
Nekem 160cm a maximum, de inkább 140cm-be beleférő botokat veszek. A háromrészes, 3,9m-es bot belefér bőven az 1,40-es botzsákba. Azt hiszem kettő darab olyan botom van aminek kellene a 160cm-es botzsák, mindkettő kétrészes 3m-es.
Szerk: szuszinho: Sajnos én akárhogy kevertem, nem lett megfelelően "tapadós". Vagy bekevertem másik kajával, vagy óvatosan dobtam. Nem is veszek azóta Dovitos etetőanyagot, MMX ami hasonló árban van, és tökéletes.[ Szerkesztve ]
-
csabamigo
aktív tag
-
szuszinho
őstag
válasz Zoli bácsi #24994 üzenetére
Tavaly is, idén is berendeltem majd 20-20 kiló etetőt onnan, mikor volt az akciójuk. Egyik kajára sem tudok panaszkodni. Az állaga olyan lesz, amilyenre kevered.
-
tepenzed
őstag
válasz csabamigo #24998 üzenetére
az nem jó, ha 15mm csalitüskére húzok fel szabályosan két gumikukoricát? az úgy már túl nagy lesz nem?
Mert ha a másik oldalán szúrod fel, akkor bizony nem túl tartós
Mindössze azért érdekelne a dolog, mert pl szeretnék kétféle aromát használni, így véleményem szerint több kapás lenne, mert a kettő közül az egyik csali csak bejönne a halnakPl egy tintahalas+sima gumikuki vagy egy ananászos smoke ball+mézes smoke ball (8mm)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Path of Exile 2