Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peti...(16v)

tag

válasz norby_42 #99564 üzenetére

Tegnapi csészés történetem, csak hogy sajnáljatok :B
    Épp egy új kávét próbáltam, minden részletre kínosan ügyelve, minden beállítva, csapoláskor stopper elindítva. Majd 5 mp múlva a gép leállt, mert elfogyott a víz. Elfelejtettem megnézni (mert a Catlernél látszik a vízszint, így ott sosem volt ez gond...). Csapolás leállít, persze a kevert vizem épp kifogyott, mondom mindegy, gyorsan öntök bele sima dezstvizet. Ehhez ugye le kell pakolni a gép tetejéről a csészéket, mert csak úgy fér hozzá az ember a tartályhoz (Catler ebben is ügyesebb). A nagy kapkodásban a hátsó csészékért nyúlva levertem két másikat elölről, az elsőt levettem lábbal, de közben próbáltam a másikat elkapni, és az lett a vége, hogy mindkettő eltört... A feleségem röhögött a produkciómon, úgy nézhettem ki, mint a magas szőke felemás cipőben. Az egyik csésze a kedvencem volt, klasszikus olaszos, vastagfalú, Maurós, és még SiD-től vettem fényévekkel ezelőtt, úgyhogy nagyon mérges lettem. Víz be a gépbe, majd amikor raktam fel újra a kart, akkor vettem észre a legnagyobb bajt: az egyik csésze gellert vett a fejen, és egy szép mély karcot csinált az addig karcmentes gyönyörű e61 fejbe :W El is ment a kedvem a kávézástól, olyan pipa lettem, hogy még az is megfordult a fejemben, hogy eladok mindent, és iszunk kapszulást vagy brikkát. Ezek után a kávé is szar lett, úgyhogy nem volt jó kedvem.

Ha valakinek esetleg van eladó maurós csészéje, vagy hibátlan e61 feje, keressen, megveszem! ;)

Új hozzászólás Aktív témák