Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Koczó93

őstag

Mostanában több alkalommal volt téma a pangó, gondoltam lemérem hogy a nagy dög mazzerben(Royal Zm) mennyi marad egy alapos takarítás után. Az hozzá tartozik hogy viszonylag hanyagul készítem a kávékat, tehát nem szoktam 5x sepregetni ráindítani, méregetni, de most megtettem.
    A felső késtartót kivettem, kisepregettem amit tudtam, a csavarok fejéből is kivakargattam a beleragadt pangót. 0.7grammot sikerült kisepregetnem, valamennyi biztos ragadt a porszívóban is. Csináltam utána egy duplát, 18g babot öntöttem az őrlőbe. Őröltem, egy kanál nyelével kihúztam ami a garatban volt és 1x indítottam rá. Így kijött 17.2gramm. Én itt már szoktam is felpattintani a kart, mert nem vagyok hajlandó több időt fordítani rá, de most még sepregettem indítgattam 1-2őt és így jött ki 17.5g. Azaz 0.5gramm maradt benne, amiből van ami soha nem cserélődik, csavarokban, itt-ott. Nem végeztem több mérést, nagyjából erre is számítottam. Én ezzel abszolút együtt tudok élni, nincs is ideje megöregedni a beragadt kávénak :N
    Gondoltam megosztom hátha érdekel valakit :)

Új hozzászólás Aktív témák