Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Visszajött a Sage Barista Pro a szervizből, miután az előző szervizelés után jelentkezett a "three beep" probléma. Arra gyanakodtam, hogy víz maradt a csőtörés miatt a zárt gépházban és a nedves környezetben korrodált és kontakthibás lett a hőszenzor, ami miatt eldobta a főzést, gőzölést a gép. A munkalapon csatlakozó csere szerepelt és valóban, a thermojeten a hőérzékelő lett forrasztva. Eddig bele se néztem, gondoltam a repedt könyök lett cserélve garanciálisan, de nem! Ez többet nem reped szét a könyökén, mivel nincs neki többé! Szóval sikerült egy konstrukciós hibát kijavítani a gépen, ami nekem jó hír, örülök hogy jobb lett a gép mint újkorában, tetszik ha valaki ilyen gondosan javít egy hibát.

Sajnos a lecsapódó pára miatt látható a korrózió nyoma itt-ott, viszont most már teljesen száraz a belső tér és remélhetőleg jól működik a gép az elkövetkezendő tíz évben. Kb. ilyen élettartamról írnak korábbi modelleknél, de a thermojet nem tűnik tartós alkatrésznek. Aztán ki tudja. Egyelőre marad a jószág.

Új hozzászólás Aktív témák