- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Depression: Hardver rúzs effektus?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Visszajött a Sage Barista Pro a szervizből, miután az előző szervizelés után jelentkezett a "three beep" probléma. Arra gyanakodtam, hogy víz maradt a csőtörés miatt a zárt gépházban és a nedves környezetben korrodált és kontakthibás lett a hőszenzor, ami miatt eldobta a főzést, gőzölést a gép. A munkalapon csatlakozó csere szerepelt és valóban, a thermojeten a hőérzékelő lett forrasztva. Eddig bele se néztem, gondoltam a repedt könyök lett cserélve garanciálisan, de nem! Ez többet nem reped szét a könyökén, mivel nincs neki többé! Szóval sikerült egy konstrukciós hibát kijavítani a gépen, ami nekem jó hír, örülök hogy jobb lett a gép mint újkorában, tetszik ha valaki ilyen gondosan javít egy hibát.
Sajnos a lecsapódó pára miatt látható a korrózió nyoma itt-ott, viszont most már teljesen száraz a belső tér és remélhetőleg jól működik a gép az elkövetkezendő tíz évben. Kb. ilyen élettartamról írnak korábbi modelleknél, de a thermojet nem tűnik tartós alkatrésznek. Aztán ki tudja. Egyelőre marad a jószág.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- HP omen 17-w131ng bontva
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest