- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hcl: Samsung S21FE pakolás
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
And06
aktív tag
Paljoc Suke Quto, február 4.-i pörkölés:
Már elfogyott 20 deka, de még nem jutottam dűlőre vele, ami biztos, a többi sidamonál nagyobb hő kell neki és muszáj csöpögös lefolyást adni neki. Tulajdonképpen izre nem rossz, de a lefolyás amit produkál olyan csúnya, hogy nem hagy nyugodni. Crema is vékony foszladozós, bármit csinálok. Szinre jó. Elővettem hát a nyitott kart. 19 grammal alig van a VST szűrőben, felmentem 20,5ig, de akkor sem lett tele, viszont az ital már túl tömény lett. Elő a dupla gaggia szűrőt, 19g-ben állapitottam meg izre az optimális adagot, ez a szürő sincs tele, igy a szintezést elfelejthetjük, de ez nem is gond szerintem. A lefolyás szépen lassan teljesen egyenletesen indul meg, csöpögve, olajfesték szerüen, ahogy kell, majd amikor összeáll a "kúp" (nyitott kar), akkor hirtelen 0 másodperc alatt átcsap szőkülésbe, ideges, vizes, spriccelős lefolyás lesz. kb mint másik kávé 40 másodperc után. Rövidebbre nem tudom venni, mivel ez igy már befulladás -1, de 25-30 másodpercet képtelenség végigengedni belőle. Nem vagyok egy lefolyás fetisiszta, de ez már bántja a szemem, vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Wise (ex-TransferWise)
- Eredeti játékok OFF topik
- Friss előzetes érkezett az új Mortal Kombat II filmhez
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA® driverek topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Trollok komolyan
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4643
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest