Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
hejj!
Cimbora be"uj"itott maganak egy Cremina-t es egy darabig meg tartogatta a polcan a Caravelt, de most gyenged eroszakkal betolta nekem az uzembe, hogy rakjam fel (o nem igazan forumozik). Francesco-tol hoztam neki par eve es egy evvel ezelottig folyamatosan (napi 1-2 huzas) ezt használta. Szerintem a legmenőbb szín a Caravel Primo Modello-ból. Nem csipkerozsikaalmat aludta az elmult 50-60 evben, ergo Patina van rajta (lásd képek), de muszakilag (mint Francesco gepei altalaban) total rendben van.
Nalam kiprobalhato, de el is kuldom orszagon kivul/belul, ha arra van szukseg. Extrak: a sajat rozsdamentes szurotartonk, preciz tamper, egyenes falu szuro is van hozza (nem gyakori), betolto tolcser. Igy tokkal-vonoval 300 Euro (MNB dev. kozep) az ara. Akibujtakinem...

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest