Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adriankoooo
senior tag
válasz
72lakiluk
üzenetére
Srácok, nálam nagyon nem adta ki (Flair). 17g/30 aztán 40-45 mp-s lefolyással is próbáltam: keserű, gyógyszerízű. Olyan, mint amikor bolti téglásból kikeversz egy kis forró vízzel kávét, összerántja a szádat és csak pislogsz. Bocs, hogy nem tudom jobban megfogalmazni.
Színe alapján szerintem annyira nem lehet alulkészült és nem is döglött, mert van jó pár mikrobubi.
Szerintem ezt elengedtem, mert még egy óra után is fintorgok, ha rágondolok. Azóta bontottam egy finom KK Etiópot, rögtön helyre került minden. Ha esetleg Gábornak maradt belőle (ha nem szívesen küldök
), rápróbálhatna. SteelCowboy:
szerintem felesleges a szalaghőmérő. Állíts be egy ruting magadnak, ez nálam pl. 2x2perc lobogó vizes felöntés. Csapolás után látod, hogy elég -e a hő, vagy sem. Ha túl sok (mondjuk túl barna a crema), akkor kicsit többet várok a végső vízzel, mielőtt felöntöm a hengert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Színe alapján szerintem annyira nem lehet alulkészült és nem is döglött, mert van jó pár mikrobubi.
), rápróbálhatna.