Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• verti1

aktív tag

válasz Parci #90198 üzenetére

Bármennyi lehet persze, de általában egy dupla 19g körül nekem sok a szimpla pedig kevés. A 16g-ból készült shot nekem pont jó.

Én még gyorsabban meg tudom nyomni, de a fél óra melegítést nem szerettem itthon. Reggel még oké volt a dolog, mert felkeltem bekapcsoltam, reggeli, kávé, indulás a melóba. De napközben amikor ittam volna egy kávét akkor volt, hogy nyűg volt a várás nekem. Amikor kávét szeretnék akkor 10 perc alatt megvagyok, erre gondoltam.

Nyilván lehet pumpás géppel is, de nekem jobban ízlik ezzel. Most is ugyan azt a kávét isszuk három féle gépen, folyamatos az összehasonlítás. Tegnap is ittam jó pár kávét és járok rendszeresen jobb kávézókba is a kontrol miatt nehogy az legyen, hogy ülök otthon a lila ködben. Azt kell mondjam, hogy nagyon jó kávékat húzok otthon. A robotot és a flairt is fel kell vértezni egy nyomásmérővel minimum, a polcról azért nem tudják ők sem. Persze sok gyakorlással lehet. Az előző hozzászólásban megfogalmazottak miatt viszont nekem nem kell pumpás gép vagy egy rotos háromszor annyiért ami ráadásul fél négyzetmétert elvesz a konyhámból és ugyan az a prodoktum mint a vacakkal.

Új hozzászólás Aktív témák