Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoos
őstag
Sziasztok, láma kérdéscsokrot tárnék elétek. Próbáltam mindennek utánajárni, de nem mindenre találtam kielégítő választ.
Gaggia Classic (kb 6 éves, de jó állapotú, nem sokat használt és frissen gyári szervizelt)
illetve CM702 daráló.A cél egy jó presszó. Abból már machiato-t és cappuccinot valahogy összehegesztek majd

A karhoz csak ez a betétem van (bocsánat a szakzsargont még tanulom)

- Ha nem használom a kis fekete bigyót, akkor fröcsög a kávé mindenhova. Pedig a frissen őrölt kávéhoz elvileg nem kell használni (?).
- Egyáltalán ez a betét jó nekem?
- Csak próbaképp, van esetleg olyan recept amivel kb konzisztens, értékelhető eredményt tudok elérni? Pl, Tesco XYZ szemes kávé, örlőt állítsd 4es fokozatra, 17,5g kávét őrölj le, egyengesd szép laposra, 22msp-ig extraktáld.... Első körökben nem használnék 3e/kg nál drágább kávét és jobban össze is hasonlítható egy gyári minőség, mint egy spéci frisspörkölés.
- Egy pohárba/egy főre is a villás végű "kicsöpögőt" használjátok?Köszi előre is,
Sanyi
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- Horgász topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest