Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• soldier2

őstag

válasz flash- #83269 üzenetére

A jó "gépi kávé" vsz ott ment el, amikor automatát választottál. Próbálj játszani a belállítási lehetőségekkel, hogy kihozd belőle a maximumot, de csodát ne várj, főleg amíg a supermarketekben kapható babokkal próbálkozol. Első lépésnek kell egy jó és friss szemes kávé (pl Pallyotz coffee Locavore - van más is persze, csak én ezt ismerem, majd a többiek ajánlanak mást is remélhetőleg). A De Longhi-k darálóját többnyire lehet elég finomra állítani a befulladáshoz (amikor nem jön le rajta semmi kávé), annál picit durvábbra állítsd. Ha lehet játsz a hőfokkal is.

Koxx: mos komolyan, Roastopus-t automatába? Maradjunk a földön azért. Most épp nálam is az van, az Etióp fantasztikus, régen ittam ennyire finomat Etiópiából, de egy automata vsz csak citromlevet hoz ki belőle. A Brazil kávéjuk meg szintén jó volt, de évek óta nem volt olyan kávé nálam ami ennyire magas hőfokot kért, így automatában tuti elvérzik az is. Szerintem maradjon a kis mennyiségű robusztát is tartalmazó blendeknél.

Új hozzászólás Aktív témák