Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Nibiru
üzenetére
Nekem EC155 van. Nálam is csinálja néha, de én a következőkre tudtam nagyjából visszavezetni: túl finom őrlemény, túl egyenetlen őrlemény, "túl friss" kávé, vízkövesedés. Az őrlemény érzékenysége nyilván az alapvetően kis teljesítményű pumpa miatt befolyásol. A belassuló, hullámzóan működő, elhalkuló pumpa jelenséget (saját kézi darálóval őrölt kávéval) a bolti, egyeneletes finomságú őrleménnyel ki tudtam küszöbölni, magyarul ha gyengülésre, vízkövesedésre lehetne visszavezetni, akkor őrlemény változtatással nem "jönne vissza" a teljesítmény. Nem emlékszem milyen darálót használsz, de esetleg ezt az irányt is érdemes megvizsgálni. (Én pl. tudom, hogy a kézi őrlőm a szűk keresztmetszet, de nálam jelenleg túl kevés a kávéfogyasztás az őrlő beruházáshoz)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Részletfizetés Kametmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest