- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslie76
újonc
válasz
thomasrc
üzenetére
Szia,
Nekem szintén Fragola által tuningolt Silviám van, én 88 fokra állítottam a PID-et, de 6 fokkal el van tolva, hogy a PID a fejből kilépő vízhőfokot mutassa. IMS szűrőbe 18,9 gramm őrlemény kerül, amit egy Fragola-féle Mazzer SJ-vel őrlök. Az arány 1:2. Nálam így egészen olyan lesz, mint amit várok tőle, finom, csokis. Ritkán iszom, nem az én világom, de általában van otthon, és ha vendégek jönnek, nekik bontom. Aztán reggelente elfogyasztom a maradékot
Nálam inkább a világos afrikai kávék mennek nagyon.
PY legújabb Guji-ja például, vagy az Abyssinian Mocca.Ja, Norda vizet használok, és csapolás előtt kb 40 percig melegszik a gép.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest