- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslie76
csendes tag
Sziasztok,
Én is megírom a tapasztalataimat a fadobozossal kapcsolatban. Nekem sem vált be. Mindig ajándékba kapom, mindig adok neki esélyt, de egyszerűen nem jó. Közvetlenül felbontás után sem túl kívánatos az illata, a kinézetével még elvagyok. Nem túl sötét, nem szemetes. Aztán -bár hiába nem járt még le- nem tudtam értelmes lefolyást produkálni. Gyorsan jött le, szinte semmi crema. Pedig egy szűkített Silviával készítettem, ami CasMo és PY kávékkal igen jó eredményt ad. Természetesen próbáltam játszani hőfokkal, őrlésfinomsággal, mennyiséggel, de semmi. Így bevittem a kollégáknak a darálós Saeco-ba. Ők örültek neki. De lehet hogy csak azért, mert így később kellett venni bentre kávét
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest