Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Én most fogom összevetni őket-.

1 űrgaggiam ugye van és szereztem egy silvanot is (nem azt amit itt hirdettek a napokban).
Épp tegnap fejeztem be a Silvano felújítását. Teljesen szétszedtem. A fej, bojler (és a szilikon csövek is!) tiszta vízkő voltak. De már kitisztítva, műxik. Került bele San marco szűkítő és tekertem rá 2m rézcsövet. Belefabrikáltam egy kis hőmérőt, ami a thermoblokk hőjét mutatja, hogy tudjam, mikor kell indítani, de sajnos az occó kínai cucc megadta magát, így rendelnem kellet újat.
Egyenlőre a Gaggia áll nyerésre kávéügyileg, de még csak 1x próbáltam. A Gaggia testesebb, a Silvano "vékonyabb" kávét készít. Persze lehet, hogy valaminek pont ez áll jól. Amúgy a réz semmit nem jelentett nálam a kilépő víznél. Ugyanaz a 0-2-0 emelkmedés van itt is, mint korábban a réz nélkülinél. Csak a piden lehet látni, hogy csapolásnál nem esik annyit a hő a bojlerben. A fej hőmérsékletére úgy tűnik nem sok hatása van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Túraautó topik
- EAFC 26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anime filmek és sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rap, Hip-hop 90'
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest