Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Zaied: Mi az a kis izé a vezeték nélküli egér dobozában?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti...(16v)
tag
válasz
ronin s8
üzenetére
Én a szilveszteri bulin utasítottam vissza ezt a jó kis olaszt, pedig annyira figyelmes volt a házigazda, hogy még után is pörkölt egy kicsit a késes darálóval neki
Vagy hússzor megkérdezték, hogy biztos nem kérek -e, mert tudják, hogy hogy szeretem a kávét. Az a vicc, hogy kb. akkora mennyiség fért a gép szűrőjébe, mint amennyit én teszek az egyszemélyesbe, és ebből lett vagy 3 deci főzet, amit utána négyen ittak 
De az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy régen (vagy tán nem is olyan régen) a legtöbbünk hasonló szarokon élvezkedett... Szóval nem megbotránkozni kell, hanem kóstoltatni!

szerk:
Ronin: kb. ugyanez volt, szegény haver mondta, hogy "pedig ez is olyan olasz cucc, amilyeneket te szeretsz, nem???" Mondom deee, csak mára már előre bekávéztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OLED monitor topic
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Arc Raiders
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Készítsünk kézikonzolt PlayStation 4-ből!
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sh4d0w: Nyitlocker
- További aktív témák...
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy hússzor megkérdezték, hogy biztos nem kérek -e, mert tudják, hogy hogy szeretem a kávét. Az a vicc, hogy kb. akkora mennyiség fért a gép szűrőjébe, mint amennyit én teszek az egyszemélyesbe, és ebből lett vagy 3 deci főzet, amit utána négyen ittak