Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nibiru
tag
Bocs, a "Sette fele áron" az csak egy hasraütéses átlag akart lenni, nem néztem meg pontosan.

A lényeg, hogy jóval olcsóbb, innovatív és az sem egy bazinagy ipari darab kilós babtartállyal.
Egyértelmű, hogy ha választanom kéne, hogy a Niche Zero vagy egy F4e nano, akkor ez utóbbit választanám. Míg az előbbi esetben kapok egy fokozatmentes darálót, ami olyan egyszerű mint egy faék, az F4e nano nagyságrendekkel többet tud, amellett, hogy nem fokozatmentes mint a NZ.
Anno nagyon gondolkoztam rajta amikor először kellett őrlőt vegyek, hogy jó lenne egy fokozatmentes, de örülök, hogy nem olyat vettem. Egyébként meg 200 ezerért egy fokozatmentes őrlő ilyen minimális tudással szerintem rablás, de ennek is lesz egy piaca, ahogy a méregdrága kézi őrlőknek is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4343
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest