Új hozzászólás Aktív témák

• qvik27

tag

válasz SoundON #75890 üzenetére

Hát igen... Nekem is hasonló élményeim voltak. A barista hölgy kifejezetten kedves, közvetlen, és úgy tetszik, imádja az egészet.
    Per Nordby +-20: amikor kinyitottam a tasakot, és megszagoltam, az első benyomásom az volt, hogy olyan, mint anno a Monterosa Yirga - persze ez már nem tegnap volt, hanem akor, amikor még a Memories-ban összefutottam Erberling Judittal... Ízre persze nem annyira lehet ilyen távlatból bármiféle összehasonlítást tenni. Az akkori és mostani benyomásaim alapján viszont a Monterosát keresném inkább.
    Egyébként a By Beans árul Le Piantagioni kávékat is, azokból eddig kettő a kettőből ízlett jobban, mint a +-20. A Harenna pl. egy nagyon testes, szinte földes, sűrű, nem "üde", ízgazdag kávé.

Másik: ma megkóstoltuk az Impresso brazil sweet collection-jét. Ez viszont rendben van öliggé. Kedvesem első mondata a tejeskávéjára (~flat white): "Úúúú, ez nagyon finom! Hú, ez simogat!"
    Aztán persze toltam belőle egy pucér duplát. Finom, édes, vannak savai, de nem "lógnak ki" az ízharmóniából, a savak inkább bogyósokhoz hasonlítanak, nem citrusos. (A webshopjukban nem láttam ezt.)
    [link] - ...miért nem sikerül "köpésmentes" pucért csinálnom a 15g-os VST-vel?...

Új hozzászólás Aktív témák