- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoundON
tag
válasz
qvik27
üzenetére
Mivel a kévé napján az egy-másfél órásnak tűnő sorok győzedelmeskedtek rajtam, így nem tudtam kóstolni ezeket a Per Nordby kávékat sem. Nem volt türelmem ennyit sorban állni egy 'ingyen' presszóért. Viszont nem hagyott nyugodni és elmentem megnézni őket a Hold utcai piacra, ahol a bázisuk van.
Sor nem volt, kedvesek voltak, minden kávé ott volt amit a kiállításon náluk láttam, kaptam némi infót is és 2percen belül bele tudtam kortyolni a díjnyertes El Gambalache eszpresszójukba amire nagyon kíváncsi voltam.
Hát nagy kár, hogy ennyi utána járás után végül nem könnyeztem meg.
Nem volt rossz, de a 350grammos zacsit (amit végig a kezembe fogtam míg ittam a kávét ) végül otthagytam a pontosan nem emlékszem 9500Ft körüli árcédulájával együtt.
De örömömre a kedves barista lány megkérdezte hogy ízlett-e. Ez nálam egy nagy nagy 5ös
Így hát elmondtam neki is, hogy finom volt, de semmi szuper extrát nem éreztem amit ennyire fel kellene hájpolni vagy túl kellene árazni. Olyasmi volt mint egy közepesen sikerült CM Kenya ami viszont harmad ennyibe kerül és nem utolsó sorban jómagyar.
Mivel kedvesek voltak biztos hogy máskor is megyek majd kóstolni az aktuális pöriket, hátha lesz majd amibe beleszeretek. Ez nem volt az.Ja és aki szereti a Caravan kávékat az nézzen be Budapesten a Nádor utca 14be, mert most a 250gos zacsi megvételekor egy másik 250gos kávét kap ajándékba ugyan abból. Ha jól láttam volt 3fajta eszpressszó meg 3
fajta filterpöri. Az Aldo Parducci - El Salvador presszóra brutál finom, az tuti!Köszönöm a figyelmet!
Mára ennyi
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest