- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAgyiXyXy
aktív tag
Én állatira örülök, hogy itt ilyen sok "szegedi vasat" rendszeresen használó van, aki tapasztalat útján kijelenti, hogy az a fasorba sincs a GC-hez képest, max. véleményes. Én ugyan GC-ből nem ittam kávét, sem alapból, sem tuningoltból, sem űrből, de érdekes lehetne egy összehasonlítás és engem érdekelne is. Én otthon Szilviázok, munkahelyen meg (alap) Annázok. Utóbbit kizárólag közepes pörikkel etetve és azt kell mondjam, 57-es kar ide-oda, az Anna teljesen jól használható, nagyon jó kávét főz. A sorozatos csapolást (>2) nem szereti, akkor hajlamos túlfűteni. De azt egyik kisgép sem nagyon szereti. Viszont az 57-es szimpla kosarával olaszos lazasággal (nekem) sokkal könnyebb jókat húzni mint a Szilviámmal spéci kosárral pepecselve, nagyon odafigyelve. És ez nem érzés, ez igazi tapasztalat. Azt is le kell írjam, hogy dupla esetén a Szilvia nekem jobban ízlik. Ugyan az a kávé, más az örlő. Az alap "szegedi vas" 99eHuf, szerintem sokkal jobban megéri az árát, mint pl. az alap Silvia 200kHuf-ért annak, aki tényleg csak jó kávét akar inni. A többi "szegedi vas"-ról nekem nincs tapasztalatom (pedig elég széles a választék), de ezek után már én is bátran kijelentem, hogy a GC minden formájában jobb, de legalább véleményes.

Lelit made in Szeged!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- BestBuy topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- Hálózatokról alaposan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest