Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bazsee71
üzenetére
Nos. szerintem ne bánkódjon, aki valamiért kihagyta ezt az eseményt.
A legjellemzőbbek: tömeg, túlzott hangerő, sorok, várakozás. ...esetlen műsorvezetők és riporterek - szerintem kifejezetten szánalmas, ha egy műsorvezető tapsolásra szólítja fel vagy buzdítja a közönséget, ahelyett, hogy olyasmi történne, amitől a közönség tapsolni kezd.
Volt valami rögtönzöttnek ható barista verseny, aminél -bevallom- nem annyira értettem, hogy mennyire szól a barista tudásról: a versenyzők kalapból húzták, hogy milyen újhullámos kávét kell készíteniük, milyen filterrel, milyen őrlésfinomsággal, és hány fokon - mondom: midegyiket cetlin húzták ki. Szóval, ha valaki szerencsétlen konstellációt húzgált magának, az ugye az "így járás klasszikus esete". Aztán a Zsűri szürcsölgetés után "bökött" a legfinomabbra, és senki semmit nem mondott az italról, ami készült (se a barista, se a zsűritagok), viszont nagy átéléssel hangosan bemondta a nevet a speaker, és persze nagy tapsot kért.
Elnézést: bazmeg. Ezeknek a baristáknak és az italoknak, amiket hozzáértéssel igyekeznek -a keretek engedte lehetőségeken belül- minél jobbnak elkészíteni, nem ez a színvonal jár. ...mint ahogy azoknak sem, akik odamentek, és kifizették a belépőt. Legalább két helyen nem tudtam venni abból a kávéból, amit megkóstoltam, és ízlett. Ez vajon hogy lehet? Talán nem mondták a résztvevőknek, hogy itt akár vásárolni is akarnak majd?? Hál'isten, én hamar oda-visszaértem, így nem ment el túl sok időm vele.
Ezzel együtt (5 helyett) két kávét hoztam is, majd beszámolok, ha valakit érdekel.
1.: Le Piantagioni Harenna wild coffee - city körüli,
2.: Impresso Sweet collection -semi washed- brazil, city körüli.
Kóstoltam Bányai Costa ricai kávét, az nekem nagyon savas volt. Nem rossz, csak nekem nem a kedvencem.
Nna. Bocs a hosszúért, csak gondoltam, megosztom.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Profi ligába lépett a Redmi A szréria
- Linux haladóknak
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Futás, futópályák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Napelem
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest