- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluesfan
tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Pedig az eb itt van elhantolva. Nem a tisztogatás a megoldás, hanem a megfelelő mennyiségű és minőségű alapanyag. Ecettel pedig szerintem ne menj neki, max citromsavas tisztítás javasolt, ha vízköves. Amíg Brikkáztam, én minden használat után el szoktam mosni és hagytam megszáradni összerakás előtt. Időnként a súlyszelepet is érdemes szétszedni, hogy ne gyógyuljon össze, összerakáskor pedig nem kell erősen meghúzni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest