Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.zs.
őstag
válasz
WiZARD
üzenetére
Ennek ellenére is simán lehet az szerintem, hogy annyival lassabban épül fel a nyomás a gépben (lehet hogy jól le is van szűkítőezve) hogy az már ad némi előáztatást, ez viszont egyértelműen „kávézói” ízeket hozhat. Igaz, közel sem egy LM kategória, de a jó múltkorában vettem a munkahelyre egy Gaggia Baby Dosata-t. Azt mondják, hogy ebben a gépben van némi nem programozható előáztatás. Ugyan azzal a kávéval, ugyanolyan daráló állással a GC-n kb. 5 mp múlva megjelenik a kávé a kifolyón a pumpa elindításától számítva, a Dosatával pedig 10-15 másodperc is van és az ízek teljesen mások... Pont úgy fogalmaztam meg én is a múltkor magamban hogy olyan “ kávézói “ízeket érzek, és ez igaz mind a sötétebb, mind a világosabb pörkölésű kávékra. Ja és a víz ugyanaz, otthon is és a munkahelyen is Nordát használok.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Borderlands 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest