Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneeka
senior tag
Nekem még szarabb van, bibibí: Tassimo... (ajándékba kaptam)
Ezt már egyre ritkábban látom boltban eleve, de "kávé izű" kaszulát/párnát/podot/akármit csak életemben két félét láttam még, lungo meg espresso, egyik szarabb mint a másik, ehhez képest a nescafé bogyós maga lehet a mennyország ahol legalább láttam már 100% arabika meg single origin bogyókat is.
Mondjuk néha használom ha nincs időm vagy elfogy a rendes kávé meg vendégeknek is jó.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha már itt tartunk, ha nincs kedvem ehhez a szarhoz venni vízkőtlenítő tablettát akkor tehetek citromsavat vagy hasonlót a vizébe és lefőzhetem párszor? Aki tudja hogy hány százalékos sava van vagy por alakban (nekem pl. van száraz citromsavam de van 75%-os foszfor sav meg tejsav is meg ecet) kb. mennyi vízhez mennyit kell rakni?
szerk: egyébként úgy bírom meginni, hogy 3cl körül kiveszem a gép alól, ami utána folyik az kuka.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alienware 17r4 olvass
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)