- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneeka
senior tag
Nekem még szarabb van, bibibí: Tassimo... (ajándékba kaptam)
Ezt már egyre ritkábban látom boltban eleve, de "kávé izű" kaszulát/párnát/podot/akármit csak életemben két félét láttam még, lungo meg espresso, egyik szarabb mint a másik, ehhez képest a nescafé bogyós maga lehet a mennyország ahol legalább láttam már 100% arabika meg single origin bogyókat is.
Mondjuk néha használom ha nincs időm vagy elfogy a rendes kávé meg vendégeknek is jó.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha már itt tartunk, ha nincs kedvem ehhez a szarhoz venni vízkőtlenítő tablettát akkor tehetek citromsavat vagy hasonlót a vizébe és lefőzhetem párszor? Aki tudja hogy hány százalékos sava van vagy por alakban (nekem pl. van száraz citromsavam de van 75%-os foszfor sav meg tejsav is meg ecet) kb. mennyi vízhez mennyit kell rakni?
szerk: egyébként úgy bírom meginni, hogy 3cl körül kiveszem a gép alól, ami utána folyik az kuka.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)