- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rush77
aktív tag
válasz
vtechun
üzenetére
Szia.
Én kb első kézből tudok nyilatkozni mert a munkahelyen ilyen poemia van. Nekem sajátom volt ennek az elődje 8325/79, illetve én hario skertonról váltottam graefre.
A daráló egyértelmű előrelépés lesz. A gép ha ingyé van akkor jó de az elődje ezerszer jobb. Ha kiismered az apró titkait a gépnek akkor egészen iható kávét lehet főzni vele de a nyomásfokozós kar miatt nem lesz az igazi.
Nekem volt hozzá nem nyomásfokozós kar és azzal már egészen hasonlított egy presszóhoz (hétfőn bevittem a munkahelyemre és most sírnak a kollégáim, hogy nem nekik jutott eszükbe megvenni a kart mert mintha nem is ugyanaz a kávé lenne
).
Latte artra nem igazán alkalmas a gép de sok sok gyakorlással meg tapasztalással lehet jóbbacska lattet csinálni.
A végszó az, hogy ingyé tökéletes arra, hogy belekezdjél a dologba és majd előbb utóbb elkap a gépszíj és váltani akarsz majd.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- EAFC 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung kuponkunyeráló
- Robot tolna pénzszállító vagont a Honor alá
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia) - AKCIÓ
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).