Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
A lefolyás szerintem is gyors. Ha finomítani nem szeretnél az őrleményen, és még elbírja a kosár, akkor lehet próbálkozni +0.5...1g töltettel. Apró észrevételek, de nem hiszem, hogy ezen múlna: az egyengetőt a leütés után még meg szoktam forgatni, a tampert viszont nem szükséges a végén, legfeljebb elemeléskor, hogy ne keletkezzen vákuum.
A kávékkal kapcsolatban soldier2 leírta a lényeget, azonban az egészséges vita keretein belül eltérő tippet adnék: próbáld meg előáztatás nélkül. Azt tapasztaltam, hogy a sötétebb blendeknek (nem a szén kategória) nem tesz jót az előáztatás, illetve alkalmazása esetén finomabbra kell venni az őrleményt.
A videón nem láttam: hány bar-on dolgozik a Catler?
Parci: A Palmtamp sem old meg minden problémát, lehet ott más egyéb gubanc, szerintem sem hülyeség a nyitott kar. Szándékosan nem naked-ezek, nekem az már full off.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest