Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacuha69
csendes tag
"ha teljesítmény szabályzóval, freki váltóval lecsökken a motor fordulatszáma, a teljesítménye is lecsökken.
ergó nem fogja tudni kidobni az őrleményt."Annyiban helyesbítenék, hogy a csökkenő teljesítmény nem fogja befolyásolni az őrlemény kidobást. A csökkenő fordulatszám már annál inkább tenné, de tapasztalatból tudom, hogy 50 Herz helyett például 10 Herz-en nálam a Major (egyfázisú) 250 rpm-el forgott, és vígan kidobta az őrleményt. Ettől lejjebb már inkább az volt a baj, hogy akkora volt a teljesítmény veszteség, hogy a nagyon világos pörkölésű kávé lefogta a motort. A másik talán fontosabb tényező az pedig ízben mutatkozott. Mégpedig, hogy ilyen alacsony fordulaton már nem remekelt a Major. Szerintem. De kíváncsi leszek vTamas35 tapasztalataira is. Ha jól sejtem, akkor hozzá került simi 3 fázisú Majorja.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- sziku69: Szólánc.
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Milyen alaplapot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest