- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
vtechun
üzenetére
Azok alapján nyilatkoztam, amiket itt felsoroltál. És annak ellenére, hogy nem próbáltam, ezt a teszkós kávét sem a minőségi polcra tenném (másik fajta járt már nálam, az sz@r volt).
Az őrlés a Melange-nál is friss volt, amit pár hete őröltek presszóra?
Kérem...Szerintem nem tudtad, hogy mit is akarsz, mikor megvetted a Brikkát, továbbá képtelen vagy elfogadni, hogy minőségi kávét kíván. Pedig Parci már a konyhanyelv egyszerűsége alatt két emelettel elhelyezkedő példát is hozott neked, de akkor se. Ha nem keresed a savakat egy kávéban, akkor a kapszula, vagy a Szarvasi + Tchibo Family lesz számodra a megfelelő.
És mindezt nem azért írom, mert vasárnap reggel nincs jobb dolgom, mind veled kötekedni, csak azért, hogy aki kezdő szettet és jó kávét keres, azt nehogy félrevigye az írásod. Kezdésnek, minimális költségvetéssel, jó kávéval megtámogatva igenis jó kávét ad a Brikka.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS VY229HF IPS Gaming Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kérem...