- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
válasz
paljoc #46841 üzenetére
Szia!
Milyen a kávé? Mi is vettünk ilyet, ajándékba
más
3x főztem már a brikkával, annyira nem érzek nagy különbséget a régi kotyogóshoz képest, persze egyelőre előre darált a kávé, de az a régi kotyogósnál is tényező volt.
Nem tömtem meg, de tele volt, tisztított vizet használtam. A kiöntő H2O jelzéséig töltöttem. Szobahőmérsékletű a víz. A brikka beszerzése előtti napon egy inspiráló videó (Vissza a kotyogóhoz - Kávékalmár) hatására a régi kotyogósban az alsó részben felforralt vízre tekertem rá a felső részt, akkor nagyon szépen jött le, és finom is volt relatíve. Pici hab is volt rajta
A videó szerint a brikkába nem kell előmelegített víz, anélkül is értékelhető eredményt ad. De nem éreztem az erőt, tegnap reggel raktam is fel ide egy videót arról, hogy főzte le először a kávét.
Olyan, mintha kicsit gyors lenne a "robbanás". Amit még megfigyeltem, hogy a pogácsa főzés után teljesen kitöltötte a rendelkezésére álló helyet, lehet kevesebb kávé is elég lenne? Olyan 16 gramm rémlik.
Tudtok esetleg trükköket, hogy kihozzam a maximumot belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest