Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gravity1234
tag
Ezt en meg mindig nem ertem mi a gond az 57-es merettel.
Anno 1 eve amikor agyaltunk ezen sokad magammal itt a forumon, mindenki azt mondta hogy az 57-58 az eg vilagon semmit nem jelent a kave szempontjabol, szoval akkor ez miert megoszto?Mas: olvastam tobben is jottek a forumra az elmult par napban uj gepvasarlas es tanacskers ugyben (bevallom nem olvastam most vagy 2-3 hete. szoval volt mit bepotolni
a lenyeg, hiaba van ott a bevezetoben, kerdezz felelekben par hasznos tanacs ha meg 2016 November vegen is azt tanacsoljuk az embereknek hogy GB classicot, meg Babyt vegyenek, amikor mar az en esetemben, 1 evvel ezelott amikor lefutottam ezeket a koroket kiderult es tobbszor is megirtam ide a forumra is mint info, hogy mar nem gyartjak/forgalmazzak oket, kivonultak az orszagbol es akik anno meg kereskedtek vele mar nem teszik. 1 eve ujonnan 1 baby kiallitoi darab volt egy kaveszakuzletben, semmi mas. Hetekig futottam a koroket en is, mert mindenhol csipobol ezek az infok jottek nekem is, de jopar telefon utan kiderult amit irtam. Erdemes lenne frissiteni, hogy bar ezek ajanlott gepek voltak valaha, ma mar csak hasznaltan lelhetok fel aki meg ujra vagyik pl miert nincs a Lelit odairva? Es legyszi hagyjuk mar az avx vs vilag temat!
G.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Lego autó dekoráció - RAKD A FALRA
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
a lenyeg, hiaba van ott a bevezetoben, kerdezz felelekben par hasznos tanacs ha meg 2016 November vegen is azt tanacsoljuk az embereknek hogy GB classicot, meg Babyt vegyenek, amikor mar az en esetemben, 1 evvel ezelott amikor lefutottam ezeket a koroket kiderult es tobbszor is megirtam ide a forumra is mint info, hogy mar nem gyartjak/forgalmazzak oket, kivonultak az orszagbol es akik anno meg kereskedtek vele mar nem teszik. 1 eve ujonnan 1 baby kiallitoi darab volt egy kaveszakuzletben, semmi mas. Hetekig futottam a koroket en is, mert mindenhol csipobol ezek az infok jottek nekem is, de jopar telefon utan kiderult amit irtam. Erdemes lenne frissiteni, hogy bar ezek ajanlott gepek voltak valaha, ma mar csak hasznaltan lelhetok fel aki meg ujra vagyik pl miert nincs a Lelit odairva? Es legyszi hagyjuk mar az avx vs vilag temat!