Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Jó topic, kár hogy vásárlás után, és nem előtt találtam rá.
Akkora idióta voltam, hogy vettem egy [ilyet]. Valszeg az ide járóknak nem kell magyaráznom, mekkora hulladék.
Sokra nem számítottam, de tényleg mindent alulmúl. Ha hideg vízben elkeverném a darált kávét, és megmikróznám, kb ugyanott lennék. Az emag meg akkora jó fej, hogy a vásárlói visszajelzések közül csak a 4-5 csillagosakat publikálja, a többi hogy-hogy nem, nyomtalanul eltűnik, így totálisan valótlan képet hazudnak össze a termékükről (ezzel sikerült átverniük, én hülye meg megvettem). Egyébként eladó. 
A Bialetti Brikka lesz a nekem való megoldás, kösz a leírásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Nord Stage 3 patika állapotban első tulajdonostól (dohány mentes környezetből) jutányos áron eladó!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sokra nem számítottam, de tényleg mindent alulmúl. Ha hideg vízben elkeverném a darált kávét, és megmikróznám, kb ugyanott lennék. Az emag meg akkora jó fej, hogy a vásárlói visszajelzések közül csak a 4-5 csillagosakat publikálja, a többi hogy-hogy nem, nyomtalanul eltűnik, így totálisan valótlan képet hazudnak össze a termékükről (ezzel sikerült átverniük, én hülye meg megvettem). Egyébként eladó.